Arama sonuçları: *

1. Z

🔥İndirim GOODRAM 32GB (2x16GB) IRDM BLACK V 6000MHz CL30 19.500tl

Beyler Crucial pro cl46 5600mhz 'den geçmeye değer mi? 2024 kasımda alındı vatan faturası var. işlemci 7500f ağırlıklı cs2 atıyom
  2. Samsung Galaxy Fit 3 Silver Akıllı Saat Sıfır Kapalı Kutu
    Closed

Satılık Samsung Galaxy Fit 3 Silver Akıllı Saat Sıfır Kapalı Kutu

11.11.2025 tarihinde Vodafone Flex üzerinden aldım. İphone kullandığım için bu akıllı saat ile uyumlu değil telefonum. Bu sebepten satıyorum. Kutusunu açmadım. Faturası mevcut haliyle Vodafone üzerinden alındı. Gümüş (Silver) renklidir. Manisa içi olur ise elden teslim yapabiliriz. An itibariyle...
    1,500.00 TRY
  3. Z

❌İndirim Bitti! 🔥(31 Mart) Acefast 60W USB-C + USB-A 2 Port Hızlı Araç Şarj Aleti 320 TL 🔥

eyvallah dostum cansın çektim bi tane lazımdı🙌
  4. Z

❌İndirim Bitti! 🔥(31 Mart) Acefast 60W USB-C + USB-A 2 Port Hızlı Araç Şarj Aleti 320 TL 🔥

hocam iphone cihazlarla uyumlu mudur? PD var diye gördüm ama sorunsuz güvenilir şekilde şarj edebiliyor mu...
  5. Z

🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

hocam ekran kartı alışverişinizi elinize ulaşan fiziki parafly kart no ile mi yaptınız, yoksa sanal kart açarak mı?
  6. Z

Bu rami 6500 tl ye aldım iyi mi??

Ben ram elinde diye düşündüm hocam, o halde yorum yapamam.
  7. Z

Bu rami 6500 tl ye aldım iyi mi??

Dostum dışından anlamaya çalışarak vakit harcamayın, bilgisayarına tak rami. Gir internete “Rammon” isimli uygulamayı indir. Passmark orjinal sitesinden. Bu uygulama raminin model numarasını ismini cismini voltaj hız cart curt herşeyi sıralıyor. Zaten uygulamada bilgilerin çoğu boş gözükür ise o...
  8. Z

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Yani hocam boğuk ses veya yanlış ses gelen arkadaşların kulaklıklarında fabrikasyon bir hata olabilir varsa süreniz iade edin bence firmware güncellemesi ile de düzelmiyorsa.
  9. Z

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Ben de aldım bikaç gündür kullanıyorum ses seviyesi az diyenleri gördüm de ben yüzde 70 ses ile oynuyorum cs2 yi ona rağmen çok geliyor bana bazen sesi. Boğukluk asla yok bende hatta tam tersi sesler baya net baya ayrı ayrı hissettiriyor her adım her mermi öyle söyliyim. Sağdan gelen adamı solda...
  10. Z

Çözüldü✓ GIGABYTE A620M H ANAKART BIOS GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR?

amd stabil sürüm hakkında benim bilgim yok. Bios update halloldu mu?
  11. Z

agacım o zaman bi ufak usb bellek alman lazım 8gb falan da olur bu iş için. dosyayı indirdiysen gerisi anlattığım gibi yaparsın usb bellek alıp, veya bu video ile de yapabilirsin.
  12. Z

tamam agacım şu linke gir gigabyte sitesi burası https://www.gigabyte.com/tr/Motherboard/A620M-H-rev-12/support#Support-Bios en üssteki f38 isimli bios u indir, ben ss’i telefondan çektim ama bilgisayarda da hemen hemen aynı yerdeler. 1770463393 .
  13. Z

revizyon numarası yazmıyor. anakartın kutusu sende mi dostum hala? 1770410253 Bios sürümü 7 boy geride kalmış bu arada onu da görmüş olduk orda "BiosVersion > F31" yazıyor şuan sitesinde en son sürüm F38 1770410703 Şimdi kendi bilgisayarımdan da baktım 3 farklı yolla agacım revizyon numarasını...
  14. Z

benimki kargoya verilmedi. tam 15.41 de siparişi verdim kargo mesajı gelmedi ama faturam kesilmiş, verirler herhalde kargoya en kötü pazartesi. ürün mantıken bana ait şuan faturam siparişim var öyle degilmi
  15. Z

lazımdı çektim bi tane hocam teşekkürler konu için
  16. Z

bende de benzer model var Gigabyte A620m s2h rev1.0 var hocam. Yardımcı olayım; Öncelikle anakartının tam modelini öğrenelim kutusunun üzerinden, çünkü revizyon farklılıkları da var anakartlarda : rev1.1 rev 1.2. gibi gibi.. Anakart kutun yok ise windowsta arama çubuğuna regedit yaz...
  17. Z

Bu pc masası alınır mı?

eyvallah hocam
  18. Z

Bu pc masası alınır mı?

yapma yavv
  19. Z

Bu pc masası alınır mı?

Beyler değer mi fiyatına? Yorumları; paketleme kötü kargoda darbe alabiliyor ve malzeme kalitesi biraz düşük demiş ama böyle bir masa lazım var mı öneriniz? https://www.trendyol.com/flinder/siyah-oyuncu-masasi-cift-yon-kullanima-uygun-bilgisayar-masasi-gamer-masasi-gaming-masa-l-masa-p-967575313
  20. Z

7500F in olayı nedir?

dostum çok da darboğaz yok, takma kafana ufak tefek değerleri. ben de 7500f 4070 super 1080p’de takılıyorum. Ha benim ve senin kartın ederi tabii 1440p’dir o şekilde 0 darboğaz olur. 1764860091 Cs valo ortalama 300 fps takılıyor çok rahat maks grafiklerde, memnunum 7500f’den o fiyata çok iyi...
Geri