11.11.2025 tarihinde Vodafone Flex üzerinden aldım. İphone kullandığım için bu akıllı saat ile uyumlu değil telefonum. Bu sebepten satıyorum. Kutusunu açmadım. Faturası mevcut haliyle Vodafone üzerinden alındı. Gümüş (Silver) renklidir. Manisa içi olur ise elden teslim yapabiliriz. An itibariyle...
Dostum dışından anlamaya çalışarak vakit harcamayın, bilgisayarına tak rami. Gir internete “Rammon” isimli uygulamayı indir. Passmark orjinal sitesinden. Bu uygulama raminin model numarasını ismini cismini voltaj hız cart curt herşeyi sıralıyor. Zaten uygulamada bilgilerin çoğu boş gözükür ise o...
Yani hocam boğuk ses veya yanlış ses gelen arkadaşların kulaklıklarında fabrikasyon bir hata olabilir varsa süreniz iade edin bence firmware güncellemesi ile de düzelmiyorsa.
Ben de aldım bikaç gündür kullanıyorum ses seviyesi az diyenleri gördüm de ben yüzde 70 ses ile oynuyorum cs2 yi ona rağmen çok geliyor bana bazen sesi. Boğukluk asla yok bende hatta tam tersi sesler baya net baya ayrı ayrı hissettiriyor her adım her mermi öyle söyliyim. Sağdan gelen adamı solda...
agacım o zaman bi ufak usb bellek alman lazım 8gb falan da olur bu iş için.
dosyayı indirdiysen gerisi anlattığım gibi yaparsın usb bellek alıp, veya bu video ile de yapabilirsin.
tamam agacım şu linke gir gigabyte sitesi burası
https://www.gigabyte.com/tr/Motherboard/A620M-H-rev-12/support#Support-Bios
en üssteki f38 isimli bios u indir, ben ss’i telefondan çektim ama bilgisayarda da hemen hemen aynı yerdeler.
1770463393
.
revizyon numarası yazmıyor. anakartın kutusu sende mi dostum hala?
1770410253
Bios sürümü 7 boy geride kalmış bu arada onu da görmüş olduk orda "BiosVersion > F31" yazıyor şuan sitesinde en son sürüm F38
1770410703
Şimdi kendi bilgisayarımdan da baktım 3 farklı yolla agacım revizyon numarasını...
benimki kargoya verilmedi. tam 15.41 de siparişi verdim kargo mesajı gelmedi ama faturam kesilmiş, verirler herhalde kargoya en kötü pazartesi. ürün mantıken bana ait şuan faturam siparişim var öyle degilmi