Bu sisteme hangi ekran kartı gider 5070 mi? 5070 Ti mı?

21k anakart yazmışsın kanka birde gördüğüm en saçma sistem 5070i a niye o.clock yapıp ömrünü azaltsın uv yap desen neyse
x serisi anakartların oyuncular için iyi olmadığını söyledikçe hala x öneriyorsunuz :D
140k bütçede b serisi anakartmı koyalım

140k bütçede b serisi anakartmı koyalım

hayatımda gördüğüm en bilgisiz insan bilmiyor ki x serisi oyuncunun önüne daha çok engel oluyor AIHDASLKLHASHLKDASHLASD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üst segment roga laf edip 5070ti önermiş 140k ya bağırtma ya

hayatımda gördüğüm en bilgisiz insan bilmiyor ki x serisi oyuncunun önüne daha çok engel oluyor AIHDASLKLHASHLKDASHLASD

üst segment roga laf edip 5070ti önermiş 140k ya bağırtma ya
dostum ne anlatmaya çalışıyorsun 140 bin tl para verip b serisi anakartmı koyalım

dostum ne anlatmaya çalışıyorsun 140 bin tl para verip b serisi anakartmı koyalım
benim bilgisiz cahil kardeşim benim canım cigerim
x serisi anakartlarda 6 tane gereksiz 40gblık port var bu veri yolunu extra kullanan bir özellik 40gb lık thunderbolt type c girişi var buda extra veri yolu yer pcie slotu sayımı yapman lazım üzerine x serisi modellerinde 2 tane gen5 aynı anda takamazsın takarsa ikiside gen 4 e düşer üzerine fazladan bulunan bir ekran kartı slotuda pcie yer buda m2 leri paylaşımlı kullanmanı sağlar ya bir portu kullanırsın ya ikisinide kullanamazsın b serisi anakartlarda böyle bir sorun yok istersen aynı anda git 4 tane m2 tak bir şey fark etmiyor oyuncular için b serisi anakartlar her zaman daha iyidir gaming için en verimli anakart b serisindedir amdnin belirlediği kriterlere göre x serisi sadece iş odakla yapılmıştır oyun için bir çok noktada eksisi vardır 21k çoğu özelliği kısarak kullanacağıma b850 rog alıp adam akıllı ekran kartı alırım :D

benim bilgisiz cahil kardeşim benim canım cigerim
x serisi anakartlarda 6 tane gereksiz 40gblık port var bu veri yolunu extra kullanan bir özellik 40gb lık thunderbolt type c girişi var buda extra veri yolu yer pcie slotu sayımı yapman lazım üzerine x serisi modellerinde 2 tane gen5 aynı anda takamazsın takarsa ikiside gen 4 e düşer üzerine fazladan bulunan bir ekran kartı slotuda pcie yer buda m2 leri paylaşımlı kullanmanı sağlar ya bir portu kullanırsın ya ikisinide kullanamazsın b serisi anakartlarda böyle bir sorun yok istersen aynı anda git 4 tane m2 tak bir şey fark etmiyor oyuncular için b serisi anakartlar her zaman daha iyidir gaming için en verimli anakart b serisindedir amdnin belirlediği kriterlere göre x serisi sadece iş odakla yapılmıştır oyun için bir çok noktada eksisi vardır 21k çoğu özelliği kısarak kullanacağıma b850 rog alıp adam akıllı ekran kartı alırım :D
140k bütçede b serisi anakart mı alalım ?

Çok biliyormuş gibi birde gülücük atmış AKHSDKHASKHLADKHADSKHLADSKHL

140k bütçede b serisi anakart mı alalım ?
hadi ötede öner x serisi kartını

Çok biliyormuş gibi birde gülücük atmış AKHSDKHASKHLADKHADSKHLADSKHL
yahu anakarttan ksıılır ama gidipte 140k bütçede orta klasman b serisi anakart koyulmaz önce onu ögrenmen gerek koydugum anakart evet pahalı ama anakartı o b850 yi ezen b850e tomohawk da koyarım zaten bütçeyide yarı yarıya düşrürü zaten üstünede 140 binin altına iner ama gidipte b sersi anakart 120 bin tl ve üstü hiçbir bütçede kullanılmaz

yahu anakarttan ksıılır ama gidipte 140k bütçede orta klasman b serisi anakart koyulmaz önce onu ögrenmen gerek koydugum anakart evet pahalı ama anakartı o b850 yi ezen b850e tomohawk da koyarım zaten bütçeyide yarı yarıya düşrürü zaten üstünede 140 binin altına iner ama gidipte b sersi anakart 120 bin tl ve üstü hiçbir bütçede kullanılmaz
140k bütçede 5070ti mı koyalım

140k bütçede 5070ti mı koyalım
5080 ile arsında performans fark yok nvdia yeni süper sersini çıkarıcak 16 gb aldıgı 5080 24 gb olarak ve çok güç alarak güncellenicek sonra satar gider süperini alır suan 5070ti çok op kart kesinlikle 5080 almam

extra veri yoluna ihtiyaç yoksa portlarla işin yoksa sadece oyun oynanıcaksa X SERİSİ ALINMAZ üzerine x serileri özellik kısıyor
b serisi gayette yeterli olur oyun için bu adam render yapmıyacak 3d capture card takıp 8k render almıyacak açacak 2k doom oynuyacak lol oynuyacak :D

5080 ile arsında performans fark yok nvdia yeni süper sersini çıkarıcak 16 gb aldıgı 5080 24 gb olarak ve çok güç alarak güncellenicek sonra satar gider süperini alır suan 5070ti çok op kart kesinlikle 5080 almam
140K bütçede 5070ti mı koyalım ?

extra veri yoluna ihtiyaç yoksa portlarla işin yoksa sadece oyun oynanıcaksa X SERİSİ ALINMAZ üzerine x serileri özellik kısıyor
b serisi gayette yeterli olur oyun için bu adam render yapmıyacak 3d capture card takıp 8k render almıyacak açacak 2k doom oynuyacak lol oynuyacak :D

140K bütçede 5070ti mı koyalım ?
koydugunuz b850 asus anakart 12 bin tl dostum benim önerdigim x870 msı tomahawk ise 13 bin tl tomahawk ile kıyaslama yapmayın herhalde

2. 140 bin tl de 5070ti biraz garip gelsede insanlara oled monitör koydugum için bütçeyi tam yiyor ama 5080 almak istiyorsada bne tutmam benim önerim bu isteyen istedigini almakda özgür ama aynı performansı 5070ti veriyor iken üstüne süper çıkacagı kesin olan ürüne +12 bin tl baglamam onun yerine daha üst seviye monitör koyarım ki koydumda tercihler isteyen sizin sisteminizi tercih eder isteyen benim önerimi sonuçta burası forum para sahibi ne isterse onu alır biz önerimizi verip geçeriz

Tek tek parça önermede iyi değilim de şu sistem iyi mi? fiyatına göre dostlar ?
+ monitör dahil olucagı için pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,712
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri