Arama sonuçları: *

• Users: PC DONANIM
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

❌İndirim Bitti! Goodram 1tb Gen5 M.2 SSD 7795tl !

Önceki liste fiyatı şişirilmiş olsa da fiyat diğerlerine göre iyi kalıyor, 5 yıl üretici garantisi iddia etmiş. https://www.itopya.com/goodram-core-1tb-gen5-m2-2280-ssd-10200mb-okuma-8400mb-yazma_u32400?_sgm_campaign=scn_ccb7d464ea000&_sgm_source=32400&_sgm_action=click
  2. P

Öneri Masaüstü Dram'li SSD Önerisi

Bütçe : 7000-9000 Arkadaşlar gen4 ssd alacağım dramli olursa sevinirim, piyasa araştırması yapacak vaktim yok tavsiyelerinizi bekliyorum. (fiyat iyi olursa 2tb da olur)
  3. P

Elimdeki Bundle Seti Nasıl Değerlendirmeliyim?

asus m5a78lm-lx3 pcie 2.0 x16 anakart. amd fx6100 3.3 stok 3.9 turbo sixcore işlemci 3 çekirdek 3 yapay izlek ram 2x8 16gb Kingston hyper fury 1600mhz (ramin birisi sıfır ) Arkadaşlar elimdeki bu eski parçaları sizce ofis bilgisayarı olarak değerlendirmeli miyim yoksa 3-4k ya satılır mı...
  4. P

Arknıghts Endfıeld Epıc Games

Arkadaşlar oyun görsel olarak gözüme çok hitap etti daha önce mmo/rpg oynamadım. İncelemelerde olumlu yorumlar almış ve baya aktif oyuncusu varmış. Oynanır mı oynayan varsa yorumlayabilir mi ? Boşuna saatlerimi gömmek istemem. Bu tarzda ilk oyunum ona göre gece indirmeye koyucam.
  5. P

Mouse ve Klavye Önerisi

Bütçe: 8-12K (tercihen kampanyalı iyi markalar) Her ne kadar bilgisayarcı kimliğim olsa da eskiler iş görüyor diye kullanmaya devam edenlerdenim. Bir arkadaşım 1000Hz falan polling rate falan değerlerinin çok fazla oyunlarda etki ettiğini söyledi. Arada sırada oynuyorum cs2 falan...
  6. P

DDR4 ve DDR5 Arasında Seçim Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?

Merhabalar, öncelikle konu upgrade yapmak isteyen ve durumu rahat olan arkadaşlar için değildir fakat yorumları değerlidir. DDR3 sistemden upgrade yapacak olanlar varsa onları tabi ilgilendirebilir lakin DDR4 sistemden DDR5 sisteme geçiş yapmak isteyen arkadaşlar için değil, yalnızca sıfırdan...
Geri