Arama sonuçları: *

• Users: nsavascik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. nsavascik

2200 TL Lem Kulaklık Önerisi ?

Merhabalar. Steelseries arctis nova 7p (eski sürüm) den iem kulaklıklara geçmek istiyorum. bütçe olarak 2 bin tl 3 bin arası bütçe uygun. Lofi, vocaloid, upbeat, villain, pop rock tarzı şarkılar dinlemeyi severim. Özellikle Lofi, pop rock ve elektronik müzik ile iyi gitmesini isterim. Yaklaşık 2...
  2. nsavascik

1500-3000 TL Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Ben kendime birkaç aydır mouse almak istiyorum. Aslında atk a9 plus almıştım ama kullanırken çok dalgalı hissettirdi ve ayarlarını yaptığım halde adamakıllı gelmedi bana o yüzden iade ettim. Şu an kaydırmaz yüzeyi bile olmayan bir g300s kullanıyorum ama mousepadde kullandığım...
  3. nsavascik

Arkadaşlar Aldığım Parçalar Uyumlu Mu? Sinerji Bilgisayar

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-fire-v2-palit-geforce-rtx5070-infinity-3-12gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-58593 Bu siteden 20 dk önce pc söyledik ssd yi 1 tb yaptım anakartı MSI PRO B650M-B 6800mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart olarak değiştirdim kasayıda...
  4. nsavascik

10 Bin TL Bütçe ile Hangi İşlemciyi Almalıyım

Bana 10K bütçe ile hangi işlemci modelini kullanmalıyım onu söyleyin. Oyunlar için ama belki minecraft vb gibi oyunların yayınını açarım ama ağır oyunların yayınını açmam. Güçlü oyunlar da oynarım tabi elden ring gibi ama dediğim gibi yayın olarak sadece mc tarzı falan açarım. 8k ya işlemci de...
  5. nsavascik

85-105k Gaming Laptop Önerisi

85k-105k bütçeye büyük ekran ısınmayan iyi işlemcili, ekran kartı 5070 seviyesi olsa yeter (laptop edition), hz de 240 olursa güzel olur en az. Laptoplardan anlamadığım için bu dönemde laptop almak daha mantıklı gibi ama masaüstü yerine. Masaüstü alırsam 75k kasa 20k falan monitör çekeceğim ya...
  6. nsavascik

Arkadaşlar Sistem Alacağım Koyduğum Bilgisayara Gold Psu Almak Mantıklı mı?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-orthanc-palit-geforce-rtx5070-infinity-3-12gb-ryzen-7-7800x3d-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-54772?srsltid=AfmBOoo7LKcz2Twkxwd2cby3bjb1Xn80guP0DpjmNC1ZlC2v5eCoEhzofPM Bu bilgisayara gold psu alıp anakartı 1k arttırmak istiyorum mantıklı mı
  7. nsavascik

Cimride 5070 Gördüm Bu Fiyata Gerçek mi

Açıkçası gerçekliğinden şüphe ediyorum ama 3.674 tl ye nerede 5070 satılıyor ise
  8. nsavascik

80k PC Önerisi Tavsiye Sistem

80K bütçem var bana pc önerir misiniz?,oem sistem olur, hazır sistem olur, parça parça atarsınız şu parçaları birlikte al da diyebilirsiniz. Ekran kartını tek nvidia istiyorum çünkü shadering için vb. amd desteklemediği için çok shaderleri vb. o yüzden. Yardımcı olursanız çok sevinirim
  9. nsavascik

Bilgisayar Fiyatları Oyun Yasaklarından Dolayı Düşer Mi?

Uzun zamandır düşünüyordum bu konu hakkında ama kimsenin konu açmadığını gördüm ve bu yüzden böyle bir konu açmak istedim. Ben Türkiye'de bilgisayar satan firmaların ellerindeki stoklari bitirmek için eninde sonunda indirim yapmak zorunda olduğunu ve hatta oyun yasağı gelmeden önce fiyatlarla...
Geri