Arama sonuçları: *

• Users: salih4146
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Iphone 15 ve 16 Hangisi Alınmalı

Bütçe Max 60k Herkese selam. Nasipse telefon alıcam. iPhone 15 ve 16 arasında kararsız kaldım. iPhone 15 256gb 57k civarı, iPhone 16 128gb 63k civarı mevcut gözüküyor şu an Hepsiburada'da. Android tarafından öneriler vermeyin lütfen. Bu 2 telefon arasından birini alınca beni memnun etmesi...
  2. S

Iphone 15 ve 16 Arasındaki Fark Değer mi

Bütçe Max 60k Herkese selam. Nasipse telefon alıcam. iPhone 15 ve 16 arasında kararsız kaldım. iPhone 15 256gb 57k civarı, iPhone 16 128gb 63k civarı mevcut gözüküyor şu an Hepsiburada'da. iPhone 15 256gb: 57k iPhone 16 128gb: 63k Benim için telefon da önemli olan fotoğraf, video kalitesi ve...
  3. S

Hangi Telefon Daha İyi

Öncelikle selamün aleyküm. Telefon piyasasını tam bilmiyorum. Şu an için aklımda 2 Samsung s25 ve iPhone 15 var. Telefonu alma amacım video-resim çekmek denebilir. Araba videoları, doğa videoları gibi videolar için yani. Video kalitesi Instagram'da hikaye veya post atınca düşmesin yeterli. Hangi...
  4. S

YouTube'daki Parayı Çekme

Herkese selamlar. YouTube'da kanalımızda birikmiş bir miktar paramız var. Ve bu parayı nasıl çekeceğimiz hakkında hiçbir bilgimiz yok. YouTube Adsense, vergi bilgileri veya banka hesabı açmak hakkında tecrübe sahibi değiliz. Neyi nasıl yapacağız detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz. Şimdiden...
  5. S

YouTube algoritması cihazı algılar mı

Selamun aleyküm.YouTube'da 10k aboneli kanalımız var. Bu kanala sadece shorts videoları atıyoruz. Günde 4 shorts videosu. Bundan 1 hafta önce falan kanal maşallah iyi ivme yakalamıştı. Günlük 500 küsur abone ve 1.5 milyon civarı izlenme geliyordu. Attığımız shorts videoları 1 saat içerisinde...
  6. S

YouTube hesap yönetimi

Selamün aleyküm. YouTube'da 10k aboneli kanalımız var. Bu kanala sadece shorts videoları atıyoruz. Günde 4 shorts videosu. Bundan 1 hafta önce falan kanal maşallah iyi ivme yakalamıştı. Günlük 500 küsur abone ve 1.5 milyon civarı izlenme geliyordu. Attığımız shorts videoları 1 saat içerisinde...
Geri