Hocam kanalınıza baktım güzel içerikler mevcut emek harcandığı belli. Benim fikrimi soracak olursanız kanalı biraz daha düzenleyin. Örneğin açıklama kısmı...
Değişkenlik gösterebilir. Tr de fazla bgbg yok diye biliyorum ama ortalama 2m shorts izlenmesine 1.5k gibi bir rakam olur. Ama yurtdışı nasıldır bilmiyorum...
Hocam belli bir taktik yok. Mistikmandalin yazısını şablon halinde yaptık videoları onun üzerine alıp öyle paylaşıyoruz. 20k yapmak için belki bir strateji...
İzlenmeler yükseldi evet ve bu 2 hafta falan sürdü fakat şu an tekrar düşüşe geçti. Ama video atmayı kesmiyoruz. 1000 izlense de 10 izlense de devam...
Selamun aleyküm.YouTube'da 10k aboneli kanalımız var. Bu kanala sadece shorts videoları atıyoruz. Günde 4 shorts videosu. Bundan 1 hafta önce falan kanal...
Shorts videolarında hiçbir zaman etiket kullanmadık. Sadece kanalın genel ayarlarında etiket var o kadar. Video başlığı ne işe mesela "bugün güzel bir gün"...
Selamün aleyküm. YouTube'da 10k aboneli kanalımız var. Bu kanala sadece shorts videoları atıyoruz. Günde 4 shorts videosu. Bundan 1 hafta önce falan kanal...