salih4146 isimli üyenin son içerikleri

1. S

YouTube algoritması cihazı algılar mı

Hocam kanalınıza baktım güzel içerikler mevcut emek harcandığı belli. Benim fikrimi soracak olursanız kanalı biraz daha düzenleyin. Örneğin açıklama kısmı, bulunduğunuz ülke Amerika değilse seçmeyin. Güzel bir düzenleme yapabilirsiniz
  2. S

Değişkenlik gösterebilir. Tr de fazla bgbg yok diye biliyorum ama ortalama 2m shorts izlenmesine 1.5k gibi bir rakam olur. Ama yurtdışı nasıldır bilmiyorum. 1779620745 Siz hangi tar içerik atıyorsunuz yt ye kanal isminiz nedir?
  3. S

Hocam belli bir taktik yok. Mistikmandalin yazısını şablon halinde yaptık videoları onun üzerine alıp öyle paylaşıyoruz. 20k yapmak için belki bir strateji izlemedim sadece gergin aynı saatte video paylaştık. İlk başlarda 1 video ile başladık. Daha sonra 2 ye çıkardık sonra ise 4. Sabrın sonu...
  4. S

İzlenmeler yükseldi evet ve bu 2 hafta falan sürdü fakat şu an tekrar düşüşe geçti. Ama video atmayı kesmiyoruz. 1000 izlense de 10 izlense de devam ediyoruz. Yt algoritmasını tam bilmiyorum ama inşallah bu durum sürekli olmaz
  5. S

Teşekkür ederim. Bakalım şu anlık devam ediyoruz. Allah izin verdiği sürece video yükleyecez bakalım. İnşallah ivme yükselir tekrar.
  6. S

Para kazanması açıldı. Bakalım video yüklemeye devam ediyoruz inşallah kanal tekrardan aynı ivmeyi yakalar
  7. S

Mistik Mandalin hocam
  8. S

Selamun aleyküm.YouTube'da 10k aboneli kanalımız var. Bu kanala sadece shorts videoları atıyoruz. Günde 4 shorts videosu. Bundan 1 hafta önce falan kanal maşallah iyi ivme yakalamıştı. Günlük 500 küsur abone ve 1.5 milyon civarı izlenme geliyordu. Attığımız shorts videoları 1 saat içerisinde...
  9. S

YouTube hesap yönetimi

Shorts videolarında hiçbir zaman etiket kullanmadık. Sadece kanalın genel ayarlarında etiket var o kadar. Video başlığı ne işe mesela "bugün güzel bir gün" ise videonun açıklaması da aynı oluyor.
  10. S

YouTube hesap yönetimi

Nasıl olduğunu bende anlamadım. Kanal birden böyle oldu fakat video yüklemeyi kesmedim hiç. Olduğu gibi aynı saatlerde paylaşıyoruz.
  11. S

YouTube hesap yönetimi

Selamün aleyküm. YouTube'da 10k aboneli kanalımız var. Bu kanala sadece shorts videoları atıyoruz. Günde 4 shorts videosu. Bundan 1 hafta önce falan kanal maşallah iyi ivme yakalamıştı. Günlük 500 küsur abone ve 1.5 milyon civarı izlenme geliyordu. Attığımız shorts videoları 1 saat içerisinde...
Geri