Arama sonuçları: *

• Users: burkii_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Kablosuz Kulaklık Öneriniz Nedir

Beyler guzel bır sistem topladım kulaklığım eski artık kulaklarımı acıtıyor kulaklık arayışındayım butce 3 4 k cok azcık esneme payı var sarjı uzun giden gürültü engelleme mikrofon kalitesi guzel kablosuz bir kulaklık ne önerirsiniz
  2. B

Hangi Gamepad'ı Almalıyım Sizce ?

yenı sıstem topladım kol da almak ıstıyorum sımdılık sadce mortal combat oynayacagım o oldugu ıcın ılerıde farklı oyun alıp oynayacagım ps5 kolları gordum cok onermedıler degmez dedıler 4 k ya kadar zorlarım asagı daha ıyı ne onerırsınız
  3. B

Hangı Gamepad I Almalıyım

beyler yenı bıor sıstem topladımmgamepad almak ıstıyorum ps5 kolu ucuz geldı bana 3800 cıvarı yapay zeka xbox 9.nesıl dedı kullanan kısıler ne onerır bıraz once mortal combat 11 oynuyordum kalvye ıle sarmıyor ne onerırsınız farklı oyunları da ılerıde alıp gampad ıle oynamak ıstıyorum uzun...
  4. B

Hangi Monitör Kolu Daha İyi

https://www.amazon.com.tr/dp/B01AI2YGK4?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1 bunu buldum masamın genişliği küçük olduğu için almam gerekiyor klavyeyi rahat kullanamıyorum f80 iyi diye duydum monitörum Legion 25 10 320 hz fhd modeli masamın arkası kapalı delerek monte...
  5. B

Kodlama İçin Hangi Yapay Zeka

Merhaba arkadaşlar oyun geliştirme ve programlama okuyorum ufak tefek 50 100 satırlık kodları yazdırmak için bir yapay zeka pro plan almayı düşünüyorum kullandığınız bilgili olduğunuz bir yapay zeka varmı alınca pişman etmeyen kullandıkça mallaşmayan bir pro sürüm olarak ne önerirsiniz
  6. B

Ekran Kartı Kablo Bağlantısı Hakkında

Arkadaslar sistem topluyorum kasa segotep enduro pro + içinden çıkan güç kaynağı giriş orta seviye akım korumalı bir priz ile kullanım tavsiye ediliyor durum şu ki 2 tane 8pin 1 tane bir kablodan çoğaltma toplam 3 tane 8 pin var harici 450watt var bir tanesi çoğaltma olduğu için sorun yaratirmi...
  7. B

İkinci Elden Satılan Cihaz Sonrasında Oluşan Sorun

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ikinci elden bir laptop satisim oldu cihazın bir fanı arızalı idi buna göre fiyatını tuttum ve alan kişiye açıksa herşeyi belirttim sonrasında havale kargo yolu ile cihazı gönderdim paramı aldım karşı taraf cihazı aldıktan sonra klavye de birkaç tuşun...
  8. B

Beyler Bu Ekran Kartının Diğerleri ile Farkı Nedir

https://www.amazon.com.tr/SAPPHIRE-AMD-DisplayPort-Profesyonel-%C4%B0stasyonu/dp/B0G2C8Y976/ref=mp_s_a_1_2?adgrpid=197875669431&dib=eyJ2IjoiMSJ9.xUAs48cdTqFmXXyhCOKcTis6K4EepIn2CTRHcQUqN5nGjHj071QN20LucGBJIEps.bDEKua6uc7Hhoq7i8fqp7gnza9Azqt_ATS1zOA7Pt7Y&dib_tag=se&gad_source=1&hvadid=803415081009...
  9. B

Mobil İnternet İçin Hangisini Tercih Etmeliyim

Merhabalar üniveriste için internet bakiyordum normal hattimin internetini yüksek almıştım yetmiyor aylık ortalama 120 180 arası bir internet harcamam var bilgisayar da kullanıyorum Turkcell i aradım 150 gb ye 1100 tl istiyor türk Telekom u aradım modemsiz 200 gb ye 700 kusur istiyor cep magnet...
  10. B

Klavye İçin Keycaps

Arkadaşlar klavye olarak f87 pro ya karar kıldım lakin gece kullandığım için ve tuşlar ışık geçirmediği için şeffaf keycaps yada yarı şeffaf keycaps arıyorum öneriniz varmi
  11. B

Klavye Önerinize İhtiyacım Var

Akradaslar klavye bakıyorum önce f60 pro ile Max e baktım çok hoşuma gitti ama çok küçük oyun oynamanın yanında kodlama için de kullanacağım bu sebeple almadım f75 e baktım güzel lakin tuş ışıkları kötü f60 gibi lakin daha büyük 80 tuşlu yarı saydam tuşları olan güzel bir klavye varmı bildiğiniz...
  12. B

F75 mi MSI 660 mi Hangi Klavye Mantılı

https://www.hepsiburada.com/aula-f75-mekanik-rgb-tkl-graywood-v4-switch-kablosuz-makrolu-hot-swap-turkce-q-klavye-siyah-pm-...
  13. B

Hangi Ekran Kartı Mantıklı

selamlar beyler sistem topluyorum bütçe tahminim pek eslesmedi yaklaşık 3 aydir parça alıyorum ekran kartı olarak 5070 niyetim vardı 9070xt secmememin sebebi ise iş olarak da sistemi kullanacağım için 5070 e galiba param yetmeyecek 15 20 k bandına inecem gibi durum şöyle 5060 5060ti açıkçası...
  14. B

Sohbet Etmelik Dc Serverları Hangılerı

merhaba oyun oynamaktan sıkıldıktan sonra sadece sohbet etmek ıcın olan dc grupları oluyor birkaçtane önerir misiniz?
  15. B

Gaming Gecesi Buglu Monitör

Arkadaşlar gaming gecesine bir göz gezdiriyordum ve en altta bir monitör var garibime gitti 23.00 da verecekleri monitör olabilir şuan buglu ama https://www.incehesap.com/aoc-27g50z-27-260hzoc-0-3ms-full-hd-freesync-fast-ips-oyuncu-monitoru-fiyati-87639/
  16. B

Hawk Hk420 Alınır mı?

https://www.hawkchair.com/hawk-gaming-hk420-mekanik-switch-rgb-tri-mode-kablosuz/bluetooth-tkl-gaming-klavye#features Guzel indirim var almaya değermi bütçem 3k üstüne çıkmıyor hawkin ürünlerinde hoşuma gidiyor
  17. B

7800x3d mi 9700x mi Hangisini Almak Mantıklı

Anakartim b850 tomahawk beslemede sorun oluşturmaz 9800x3d alıcaktim ama bütçe yetmediği için kısmaya gittim aktif oyun oynayan biriyim fps hikayeli karışık rust ark bannerlord çok oynuyorum aynı zamanda unity blender da kullanıyorum çok arada kaldım 9700x 2k daha ucuz oc ile 9700x daha iyi...
  18. B

Western Digital Sn850x Alınır mı??

[H3 id='Western+Digital+Black+SN850X+WDS200T2X0E+PCI-Express+4.0+2+TB+M.2+SSD+arkadalar+bu+ssd+y+almay+dusunuyorum+almaya+deermi+okuma+yazmas+y+dram+var+ve+2tb']Western Digital Black SN850X WDS200T2X0E PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD arkadaşlar bu ssd yı almayı dusunuyorum almaya değermi okuma...
  19. B

Mortal Kombat 11 Alacağım Hangisi Mantıklı?

Arkadaşlar Steam yaz indirimlerini dolaşıyordum ve MK 11 in 5 dolar olduğunu gördüm full paketi de 10 dolar haricen sistem toplamakdayim bütçem rahat değil ark assanded de alacağım 550 TL ye 12 dolar sistemi topladıktan sonra harici kol da alacağım MK yi sadece cafede PS de oynadım aşırı hoşuma...
  20. B

İşlemci Karşılaştırma

Sistem topluyorum 9800x3d ye niyetliyim eğer butcem yetmez ise 9700x e düşmeyi planlıyorum bir yıl sonra 9800 e geçeceğim biraz araştırdığımda 7500f in de çok da büyük bir farkı olmadığını gördüm ağırlıklı FPS oynayacağım için aklım 7800 e de kayiyor lakin fiyat farkı var ne yapmalıyım ?
Geri