selamlar beyler sistem topluyorum bütçe tahminim pek eslesmedi yaklaşık 3 aydir parça alıyorum ekran kartı olarak 5070 niyetim vardı 9070xt secmememin...
ilk sistemde ssd kötü ikinci sistemde ramı patrıot alrısan ılkındekı gıbı daha ıyı olur cl 30 oldugu ıcın monıtor olarak tavsıyem 27 inç 2k dır fhd de çamur...
Yok hocam almayayım teşekkür ederim yordu artık bu işler beni, insanlara ne kadar da anlatirsan anlar yanındaki cahil arkadaşı kalkıp intel AMD den çok daha...
Bilmiyorum öğrenmiş oldum teşekkürler
1784058870
Ortalığı öyle bir karıştırdinki hocam 4 saattir ana sayfadan düşmedi konu yarın da amd mi Nvidia mi diye...
Hocam verdiğiniz bilgileri zaten biliyorum ancak çok değerli bilgiler teşekkürler. Elinize sağlık. Zaten bu bilgileri istiyodum konuyu okuyan birisi olursa...
Hynix de şudur açık kaynaklı kod gibi düşün ramle oynamaya oc yapmaya müsaittir daha müsaittir onun dışında çok da bı muhabbeti yok ram krizinden önce...
Cl gecikme değeri oluyor cs valo tarzı oyunlarda cl önemlidir x3d de frekans çok önemli değildir diye hatırlıyorum cl ne kadar düşükse islmeci önbellek...
Yeterli olur büyük ihtimalle soğutucu kolay iş pahalı bir şey değil sorunlu olsa bile sistemi alınca bı render al derecelerini kontrol et şunu da unutma...
Genel olarak soğutur 9700x o kadar ısınan bir işlemci değil alırsın baktın çok ısınıyor gaming gecesinde 1300 1500 tl lere güzel soğutucular düşüyor...