yenı sıstem topladım kol da almak ıstıyorum sımdılık sadce mortal combat oynayacagım o oldugu ıcın ılerıde farklı oyun alıp oynayacagım ps5 kolları gordum...
beyler yenı bıor sıstem topladımmgamepad almak ıstıyorum ps5 kolu ucuz geldı bana 3800 cıvarı yapay zeka xbox 9.nesıl dedı kullanan kısıler ne onerır bıraz...
https://www.amazon.com.tr/dp/B01AI2YGK4?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1 bunu buldum masamın genişliği küçük olduğu için almam...
Simdi biraz araştırdım jet brains rider kod editörü kullanıyorum onun yapay zekasını satın alıp kod olarak da Claude 3.5 I seçmek en mantıklısı oluyor...
Merhaba arkadaşlar oyun geliştirme ve programlama okuyorum ufak tefek 50 100 satırlık kodları yazdırmak için bir yapay zeka pro plan almayı düşünüyorum...
1 yıl sonra yada şuan bütçen yeterse 9700x al üzmez seni şahsen ben öyle yaptım ileride de bütçem olunca 9800x3d yada yeni çıkan daha üst fln islmeciyi...
Arkadaslar sistem topluyorum kasa segotep enduro pro + içinden çıkan güç kaynağı giriş orta seviye akım korumalı bir priz ile kullanım tavsiye ediliyor...