burkii_ isimli üyenin son içerikleri

1. B

9100pro Ssd Alınır mı

Kioxia nin bir SSD di var 2tb 15k fiyatı ince hesapta okuma yazması yüksek benim planım 9100 yanına bu SSD yi almak eğer bütçen yetiyorsa tavsiye ederim ucu ucuna ise 990 pro yanına alarak kullanabilirsin 990 da da dram var kioxia da yok. Maalesef
  2. B

9100pro Ssd Alınır mı

Daha almadım hocam ama top SSd oluyor araştırdığım kadarı ile üstü bir SSD yok için rahat olsun
  3. B

Gamepower Monitör Almak Mantıklı mı Gaming Gecesinde

Hocam ikiside 200 300 TL indirime girdi acelesi olmadığı için almadım yardımın için teşekkür ederim:)
  4. B

Tamamdır teşekkürler
  5. B

https://www.incehesap.com/aoc-24g4hre-23-8-200hz-0-5ms-hdmi-dp-g-sync-adaptivesync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor-fiyati-89289/ ayji şey bu monitör içinde geçerli gamepower Hz si 60 Hz daha yüksek hangisini tercih etmeliyim?
  6. B

https://www.incehesap.com/gamepower-kaze-t10-24-260hz-0-5ms-fhd-fast-ips-2x2w-speaker-gaming-monitor-fiyati-77690/ gaming gecesinde bu monitör indirime giriyor 3k ya düşerse almak niyetindeyim 1 yıl main monitör olarak bir sonraki yaz main Monitör alıp bunu yan monitör yapmak niyetindeyim elimde...
  7. B

İncehesap Gaming Gecesi Sistem

Hocam mantıklı olur kafadan toplayınca sistemin tek tek toplaması aynı paraya geliyor OEM sistemin mantığı daha ucuza getirmektir 1780074012 73k parçaların tek tek toplanması yani alına da bilir alinmayada bilir ama elinde güzel bir SSD var içinden çıkan SSD 8k 5k ya satsan sistemi 55k ya...
  8. B

İncehesap Gaming Gecesi Sistem

Parçaları tek tek topla SSD kötü onu aldıktan sonra harici bir SSD takmani öneririm
  9. B

Fps Oyunları İçin Lexip X Warner Kulaklık Alınır mı?

Hocam kalvyede alacağım şuan sistem topluyorum bütçe olarak 3k duruma göre 4k ya kadar esneyebilirim ikisi için ayrı ayrı
  10. B

Rengi pembe değil beyaz orada yanlış anlaşılma olmasın:D
  11. B

https://www.gaming.gen.tr/urun/813841/lexip-x-warner-game-of-thrones-targaryen-lisansli-ps5-uyumlu-kablosuz-gaming-kulaklik-2-yil-birebir-degisim-garantili/. Görüntüsü hoşuma gitti kulaklığımi yenilemek de istiyordum kullanan yada bilgisi olan varmı FPS tarzı oyunlar oynuyorum ses kasmam önemli...
  12. B

4200 Tl Ye Kadar Wirelles Maus

Zenith pro kullanıyorum bir yıldır tercih listene ekleyebilirsin şarji aktif kullanımda Bluetooth üzerinde ortalama altı gün wireless dört k Hz de üç dört gün gidiyor gayet memnunum
  13. B

❌İndirim Bitti! Vatan Sepette %20 İndirim

Hocam ben isim gereği dram li ssd bakıyordum 990 ile 9100 arasında gidiyorum hangisine güzel indirim gelirse
  14. B

Nakit avans hazırda duruyor ya bı 5070 modeli indirime girse alırım yada ram işlemci olarak 9800 alacağım o nasılsa indirime girmiyor SSD olarsk da 9100 tercih ettim oda indirime girmiyor o yüzden bı ram yada ekran kartı indirimi şart
  15. B

Bende aynı şekilde kart patlatmak için heyecanla bekliyorum:D
Geri