yenı sıstem topladım kol da almak ıstıyorum sımdılık sadce mortal combat oynayacagım o oldugu ıcın ılerıde farklı oyun alıp oynayacagım ps5 kolları gordum cok onermedıler degmez dedıler 4 k ya kadar zorlarım asagı daha ıyı ne onerırsınız
beyler yenı bıor sıstem topladımmgamepad almak ıstıyorum ps5 kolu ucuz geldı bana 3800 cıvarı yapay zeka xbox 9.nesıl dedı kullanan kısıler ne onerır bıraz once mortal combat 11 oynuyordum kalvye ıle sarmıyor ne onerırsınız farklı oyunları da ılerıde alıp gampad ıle oynamak ıstıyorum
uzun...
https://www.amazon.com.tr/dp/B01AI2YGK4?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1 bunu buldum masamın genişliği küçük olduğu için almam gerekiyor klavyeyi rahat kullanamıyorum f80 iyi diye duydum monitörum Legion 25 10 320 hz fhd modeli masamın arkası kapalı delerek monte...
Simdi biraz araştırdım jet brains rider kod editörü kullanıyorum onun yapay zekasını satın alıp kod olarak da Claude 3.5 I seçmek en mantıklısı oluyor galiba öyle yapıp 1 ay deneyeceğim bakalım sonuç ne olur
Merhaba arkadaşlar oyun geliştirme ve programlama okuyorum ufak tefek 50 100 satırlık kodları yazdırmak için bir yapay zeka pro plan almayı düşünüyorum kullandığınız bilgili olduğunuz bir yapay zeka varmı alınca pişman etmeyen kullandıkça mallaşmayan bir pro sürüm olarak ne önerirsiniz
1 yıl sonra yada şuan bütçen yeterse 9700x al üzmez seni şahsen ben öyle yaptım ileride de bütçem olunca 9800x3d yada yeni çıkan daha üst fln islmeciyi zorlanmadan 10 15 e değişebiliyorsun ama ekran kartında iş bı tık daha zor ekran kartlarına zam gelmesi de konuşuluyor bence 5070 al kendini...
Arkadaslar sistem topluyorum kasa segotep enduro pro + içinden çıkan güç kaynağı giriş orta seviye akım korumalı bir priz ile kullanım tavsiye ediliyor durum şu ki 2 tane 8pin 1 tane bir kablodan çoğaltma toplam 3 tane 8 pin var harici 450watt var bir tanesi çoğaltma olduğu için sorun yaratirmi...
Kutu açılışından klavye testine kadar video çektim diyor lakin videoyu istediğimde klavye ücretini atmayı kabul edersen videoyu atarım diyor çevremdeki arkadaşlarım da para koparmaya çalışıyor zaten ucuza sattın diyor
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ikinci elden bir laptop satisim oldu cihazın bir fanı arızalı idi buna göre fiyatını tuttum ve alan kişiye açıksa herşeyi belirttim sonrasında havale kargo yolu ile cihazı gönderdim paramı aldım karşı taraf cihazı aldıktan sonra klavye de birkaç tuşun...