Arama sonuçları: *

• Users: un1nvited
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

🔥İndirim Montech Gf120r V2 ARGB 120mm Kasa Fanı (3’Lü Set) - 1.599 TL

https://www.amazon.com.tr/MONTECH-GF120R-ARGB-120mm-Kasa/dp/B0FM2GNGDZ?ref=dlx_deals_dg_dcl_B0FM2GNGDZ_dt_sl14_6a_pi&pf_rd_r=BX38HPHASTFR11C42TPZ&pf_rd_p=032ca55b-9af3-4c3c-839a-75b09dd74a6a&sbo=RZvfv%2F%2FHxDF%2BO5021pAnSA%3D%3D hafta başında 1849'a almıştım ben beğendim, ilgilenen varsa...
  2. U

Yeni Ssd Boot Sorunu

Selamlar, Gigabyte Aorus B450m sata ile kullanıyordum, ssd aldım windows kurdum fakat sata olmadan boot edemiyorum. Sata takılı iken çift windows kurulumunu gösterip istediğim diskten başlatmama izin veriyor fakat satayı çıkardığımda Reboot and select proper boot device uyarısı geliyor ve...
  3. U

Yeni Sistem Coil Whine sorunu

Selamlar, yeni pc topladım, furmark gpu benchmark çalıştırınca cızırtıyı duyuyorum. Aynı zamanda bir web sayfasını scroll yaptığımda, live update yapan coinmarketcap.com gibi sitelerde ekranda rakamlar değişince kasaya kulağımı yakınlaştırdığımda cızırtıyı duyuyorum. bu gpu'dan mı gelir? psu...
  4. U

ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 kasa+anakart boyut bakımından uyumu

Merhaba, ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360'nun boyutları nedeniyle tereddütte kaldım, alttaki bileşenlerle daha önce deneyen / gören oldu mu? Msi MAG x870e Tomahawk Wifi Asus TUF GT502 XPG Lancer ram
Geri