Arama sonuçları: *

• Users: Pluxy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Pluxy

Ekran Kartı Tutucu Önerisi

Merhaba arkadaslar dün sistemimi dizdim bildiğiniz üzere ancak GPU holder konusunda bi sıkıntım var. Ekran Kartım 5080 ve tutucuyu en fazla bu şekilde koyabiliyorum. Sizce bir sorun olur mu? Ekstra olarak hem görsel olarak hem tutucu olarak...
  2. Pluxy

Yeni Sistemimi Test Etmek

EVET ARKADASLAR ANAKARTIMDA GARANTİDEN GELDİ VE SONUNDA R7 9800x3D RTX5080Lİ SİSTEMİMİ BASLATABİLDİM SİMDİ ASIL SORU OLARAK BUNLARI NASIL TEST EDEBİLİRİM NE YAPMAM GEREKİYOR İŞLEMCİMİ YÜK ALTINDA EKRAN KARTIMI YÜK ALTINDA HANGİ PROGRAMLARDA DENEMELİYİM AYRICA UNDERVOLT NASIL YAPARIM YA DA...
  3. Pluxy

X870 Anakart Pin Sıkıntısı

Merhaba arkadaşlar bugün kasamı toplarken cpu pininin şöyle olduğunu farkettim ve sanki yamulmuş gibi hissettim aşırı derece bir sorun var mı ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
  4. Pluxy

OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

Merhabalar arkadaslar biliyorsunuz ki yeni sistem topladım. Bu sistem için rahat ergonomik bir oyuncu koltuğu arıyorum. Ayrıca Kumaş olursa daha iyi olur deride falan terlemek istemiyorum. 1.82 boy 85 kiloyum ancak 3 adet bel fıtığım olduğu için oturmak beni yormaya basladı ofis koltuklarında bu...
  5. Pluxy

YENİ DİZDİĞİM SİSTEMİM HAKKINDA YORUMLARINIZ.

Merhabalar arkadaşlar hepinize mutlu sabahlar ve hayırlı işler diliyorum. Sistem dizdim (hepsi satın alındı ve kurulumu yapıldı sayılır.) ve bunun hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum yorum yaparsanız sevinirim. Total Ödediğim Fiyat yaklaşık 153.000TL İşlemci : Ryzen 7 9800x3D Anakart : MSI...
  6. Pluxy

Zotac RTX 5080 Ti Solid Oc Aldım

Vatana millete hatırlı olsun 63kya düsen 5080i hüplettik umarım iyi bir modeldir
  7. Pluxy

2K Monitör Önerisi Verir Misiniz?

Merhabalar sistemim için ikinci bi monitör bakıyorum. Hikayeli oyunlar için ve film dizi izlerken bu ekranı kullanmayı düşünüyorum. Elimde mevcut fps oyunlar için bu monitör mevcut.
  8. Pluxy

Donanım Market RTX 5070 Ti

Merhabalar bu ilanı sahibindende gördüm 5070 ti alacağım için ve fiyatıda uygun gözüküyor ayrıca sıfır kutu olduğunu söylüyor ancak kişi mağazaya gelip almadığımız takdirde havale ile satış yapılacağını söylüyor bu kişi güvenilir mi hiç alışveriş yapan var mı ?
  9. Pluxy

CL30 ve CL48 Ram Arasında Ne Kadar Fark Olur?

Merhabalar Ryzen 7 9800x3D İşlemci 5070 ti ekran kartım var ancak XPG LANCER BLADER 2x16 6000mhz CL48 ramim var Sizce cl 30 ram almalı mıyım yoksa cl 48 ile cl30 arasında ne kadar fps ya da hangi farklar var anlatabilir misiniz?
  10. Pluxy

Inno3d 5070 Ti Ekran kartı alınır mı?

Merhabalar PC diziyorum ve ekran kartı olarak 5070 ti almayı düşünüyorum. İnno3d hakkında fikirleriniz neler alınır mı uzun süre beni idare eder mi? ya da diğer modellere 3 4 k fazla verip almalı mıyım? İşlemcim : 9800x3D
Geri