Yeni Sistemimi Test Etmek

Pluxy

80+
Reaksiyon skoru
63
EVET ARKADASLAR ANAKARTIMDA GARANTİDEN GELDİ VE SONUNDA R7 9800x3D RTX5080Lİ SİSTEMİMİ BASLATABİLDİM SİMDİ ASIL SORU OLARAK BUNLARI NASIL TEST EDEBİLİRİM NE YAPMAM GEREKİYOR İŞLEMCİMİ YÜK ALTINDA EKRAN KARTIMI YÜK ALTINDA HANGİ PROGRAMLARDA DENEMELİYİM AYRICA UNDERVOLT NASIL YAPARIM YA DA YAPMALI MIYIM BUNUN HAKKINDA DESTEK İSTİYORUM.

EVET ARKADASLAR ANAKARTIMDA GARANTİDEN GELDİ VE SONUNDA R7 9800x3D RTX5080Lİ SİSTEMİMİ BASLATABİLDİM SİMDİ ASIL SORU OLARAK BUNLARI NASIL TEST EDEBİLİRİM NE YAPMAM GEREKİYOR İŞLEMCİMİ YÜK ALTINDA EKRAN KARTIMI YÜK ALTINDA HANGİ PROGRAMLARDA DENEMELİYİM AYRICA UNDERVOLT NASIL YAPARIM YA DA YAPMALI MIYIM BUNUN HAKKINDA DESTEK İSTİYORUM.
Hayırlı uğurlu olsun hocam güzel günlerde kullanın.

Hayırlı uğurlu olsun hocam güzel günlerde kullanın.
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buna ekstra olarak sanırım garanti sırasında ya da teslimat sırasında sıvı soğutmamın yaylarından 1 tanesi kayboldu onun yerine yarı kaucuk plastik vida yükseltici kullanarak sıktım bir sorun yaratırma yay takmalı mıyım?

hocam occt programı var onu indirin msi after burner indirin ikisininde videosunu izleyip öyle teste başlayın.

OCCT İLE BERABER 12 DAKİKALIK İŞLEMCİ YÜK TESTİNDEKİ SONUCLAR BUNLAR
1778794757793.webp

sistem imzadaki sistem ise ben senin yerinde olsam yapmazdım parcaların iyi. test etme işine gelecek olursak occt yükle işlemci ve vram testi yap. 3dmark ile de kartı test et. testlerden önce wındwos chıpset drıver hersey guncel olsun hocam. oyunlarda da test etmeyı unutma

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
sistem imzadaki sistem ise ben senin yerinde olsam yapmazdım parcaların iyi. test etme işine gelecek olursak occt yükle işlemci ve vram testi yap. 3dmark ile de kartı test et. testlerden önce wındwos chıpset drıver hersey guncel olsun hocam. oyunlarda da test etmeyı unutma
hocam yukarda occt ile test yaptım hwinfo ile maksimum değerleri aldım bakarsan sevinirim

hocam yukarda occt ile test yaptım hwinfo ile maksimum değerleri aldım bakarsan sevinirim
12 dakikalık testler pek yeterli değil sadece fikir verebilir. Stabiliteden emin olmak için uzun ve ayrı ayrı testler yapınız. Ramleri, işlemciyi, ekran kartını.

12 dakikalık testler pek yeterli değil sadece fikir verebilir. Stabiliteden emin olmak için uzun ve ayrı ayrı testler yapınız. Ramleri, işlemciyi, ekran kartını.
işlemciyi ayrı yaptım zaten 12 dakikada baslangıc için test ettim cokta uzun tutmak istemiyorum ama genelde hep bu derecelerde oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

occt extrem testınde işlmeci değerleri iyi hocam
teşekkürler

• Beğen
OCCT öneririm hocam. Tam bir işkencedir pc için, normal kullanımda hiç bir türlü o yüklere çıkmayacağı kadar yüke sokar kısaca. Onda bişi olmazsa başka bir programda/oyunda filanda olmaz

OCCT öneririm hocam. Tam bir işkencedir pc için, normal kullanımda hiç bir türlü o yüklere çıkmayacağı kadar yüke sokar kısaca. Onda bişi olmazsa başka bir programda/oyunda filanda olmaz
OCTT ile işlemciye test yaptım hocam yukarıda raporları mevcut

Minecraft gir tnt doldur patlat

• Hahaha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,321
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic