Arama sonuçları: *

• Users: gencali
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. gencali

Meraklısına "Gıgabyte X870 Aorus Tachyon Ice Am5" (19 000tl)

Meraklısına fiyatı yine düşmüş. (Normal kullanıcılara hitap etmiyor.) https://amzn.eu/d/0azuYQHm Not: Lütfen dalga geçmeyin. Bir hatam varsa uyarın düzelteyim.
  2. gencali

RTX 5070 Wf Oc Sff 12g, AMD Ryzen 9 9900x İşlemcili Sistem Nasıl ?

Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki bileşenlerden oluşan ikinci el sistem nasıl? ASUS ProArt Display PA278CV 27" 75Hz 5ms USB 3.1 USB-C Adaptive-Sync Pivot IPS WQHD Gaming Monitör Logitech G G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Cooler Master MasterLiquid Core 360L ARGB 360mm İşlemci Sıvı...
  3. gencali

Bu Sistemin Ederi Nedir?

Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki bilgisayar bileşenlerinden oluşan sistemin ederi nedir? (2.el, satıcının söylemesine göre Nisan ayında toplanmış.100bin istiyor.) İletişime geçmedim. Sadece ilanda gördüm. • İşlemci: Intel Core Ultra 5 245KF (Yeni nesil Arrow Lake, LGA 1851 soket, 14 Çekirdek) •...
  4. gencali

7800x3d ve Gigabyte A. Elite 9070xt 16 GB E. Kartlı İkinci El Sistem Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, aşağıda sistem bileşenleri olan 2. el bu sistem alınır mı? ( 125000₺) Türkiye de yaşamıyorum. Yaşadığım bölgede ambargo olduğu için fiyatlar absürt. Kendim sıfırdan sistem toplamak istiyorum.(5080 bir sistem düşünüyorum. Acelem yok.) Fakat bu ilanı görünce sizlere danışmak...
Geri