Arama sonuçları: *

• Users: Lexa_1907
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lexa_1907

3d Baskı Scorpion Kırık Destek..

Merhabalar,Bir kaç sene önce işyerimde duran 3d baskı Mortal Kombat Scorpion figürü Baya hasar aldı ve şuan kafa bacaklar ayrı kırık.Bu iş ile hiç uğraşmadım o yüzden kendim tamirini denemedim.Sizce bunu toparlamak mümkünmüdür.Yada yapılması mümkün olsa çıkacak fiyat nedir.Not:Ürün küçük değil...
  2. Lexa_1907

Yeni Sistem Topladım Yorumlar Bekleniyor..

Merhabalar,yaklaşık 1.5hafta boyunca kafamda 55-65k(maks şekilde bir güncel sistem toplama hevesiyle yola başladım ve güncel olarak Ssd hariç sistemim şuanda 95kya sonlandırdım :))anladımki bu fiyatlara hem her ürünün en basic ve orta seviye bile olmayan ürünlere denk geliyordu.. Elimde 1tb m2...
  3. Lexa_1907

B850 ASUS ve Msı Anakart önerisi!

Msı gaming trio 5070 x3 fan ekran kartı ve 7800x3d işlemci için uygun B850 chipset anakart bakıyorum asus ve msı arasında gidip geliyorum ama wifi olması çok önemli değil.M2 soğutucu bloğu ve heatsinkli olması şuanda yeterli ram henüz almadım.Düşüncem en az 6000mhz buna uygun anakart öneriniz ne...
  4. Lexa_1907

Öneri R7 7800X3D ve RTX 5070 İçin Anakart Tavsiyesi

7800x3d ile Msı 5070 gaming trio x3 fan model sisteme anakartta karar kılamıyorum.maks 7-8k vermeyi düşünüyorum
Geri