Valla aynen öyle sadece bütçe değil mesele düz 5070ti alıcağıma 5070 dolu model olsun kafasındaydım bende ileride ne olur bilinmez zotac sff modele hiç...
Sağol hocam, sen de kasa görüntüsünü pek kafaya takma bence istediğin performansı alabiliyorsan kasaya gözün 2-3 gün takılıyor sonrasında arkaplanda kalıyor...
Valla bu iş malesef böyle biliyodum böyle olucağını ama bi kere alıcam bi kere alıcam kandıra kandıra anca ama sistem neredeyse aynı fiyat farkı nası böyle...
Ha kartlar aynı anladım güzel.X870 chipsete girmek için bende aynj soruyu kendime çok sordum bu karta bu işlemciye yakışır ama bu kadar bütçe cidden totalde...
Evet bende öyle düşünüyorum ama burda hata yaptım malesef söktüğüm psu boşta kalıcak satsan para etmez hesap çarşıya uymadı o yüzden üzgünüm biraz sende...
Ben sistemi topladım hocam valla micro anakart aldım asus tuf gaming b850m-e wifi modelini indirimde yakaladım 8.000 liraya geldi aslında indirim olmasa bu...
Arkadaş dedikten sonra bi baktım kasa tipi hoşuma gitti ama psu bakıcam gibi.Hangi ürünler için pahalı dedin hocam merak ettim iade sürem var acelemde yok zaten
Hocam iade süreniz geçmediyse birkaç tavsiye vermek isterim.
Ben yerinizde olsaydım 5070 trioya 38 vermek yerine rami 16 bırakıp 5070Ti alırdım (Vatanda...
Öncelikle tavsiyen ve yorumların için teşekkürler.Ürünlerin hepsi kapalı bekliyor iade sürem var evet pazartesi günü son 3 ürün geldikten sonra montajı...