Merhabalar,Bir kaç sene önce işyerimde duran 3d baskı Mortal Kombat Scorpion figürü Baya hasar aldı ve şuan kafa bacaklar ayrı kırık.Bu iş ile hiç uğraşmadım o yüzden kendim tamirini denemedim.Sizce bunu toparlamak mümkünmüdür.Yada yapılması mümkün olsa çıkacak fiyat nedir.Not:Ürün küçük değil...
Valla aynen öyle sadece bütçe değil mesele düz 5070ti alıcağıma 5070 dolu model olsun kafasındaydım bende ileride ne olur bilinmez zotac sff modele hiç sıcak bakmadım
Valla bu iş malesef böyle biliyodum böyle olucağını ama bi kere alıcam bi kere alıcam kandıra kandıra anca ama sistem neredeyse aynı fiyat farkı nası böyle oldu onu anlamadım ne kadar sürede ve ürünleri kaça aldın ki
Ha kartlar aynı anladım güzel.X870 chipsete girmek için bende aynj soruyu kendime çok sordum bu karta bu işlemciye yakışır ama bu kadar bütçe cidden totalde deli fark yaratıyo ben 60-70k ile yola çıktım 95kda bitirdim ve m2 1tb önceden vardı ama anakart bana göre en son bütçeyi hakeden kısım...
Bileşenlerin çok iyi soğutman özellikle,ben micro anakart aldıgıma bi tık pişman oldum heybet istiyosan 1 2k daha koyup atx almanı öneririm.Ekran kartın 2x fan sanırım büyük kasada sırıtabilir Asus tuf b850-plus tavsiye ederim çok araştırdım çok iyi kart,kasada tamamen zevk kişisel yani :/
Evet bende öyle düşünüyorum ama burda hata yaptım malesef söktüğüm psu boşta kalıcak satsan para etmez hesap çarşıya uymadı o yüzden üzgünüm biraz sende sistemini yazarmısın bende bakayım
Ben sistemi topladım hocam valla micro anakart aldım asus tuf gaming b850m-e wifi modelini indirimde yakaladım 8.000 liraya geldi aslında indirim olmasa bu modeli almazdım ama denk gelince aldım.Dün topladım sistemi bugün bios windows kurucam bakalım senin attıgın asus anakart aklımdaydı ama...
Arkadaş dedikten sonra bi baktım kasa tipi hoşuma gitti ama psu bakıcam gibi.Hangi ürünler için pahalı dedin hocam merak ettim iade sürem var acelemde yok zaten
Öncelikle tavsiyen ve yorumların için teşekkürler.Ürünlerin hepsi kapalı bekliyor iade sürem var evet pazartesi günü son 3 ürün geldikten sonra montajı yapacaktım ama şöyle ram konusunda 32ye gerek varmıydı sorusunu çok sordum kendime ve uyum açısından alıyorken aynı anda alayım dedim.Anakartta...
Merhabalar,yaklaşık 1.5hafta boyunca kafamda 55-65k(maks şekilde bir güncel sistem toplama hevesiyle yola başladım ve güncel olarak Ssd hariç sistemim şuanda 95kya sonlandırdım :))anladımki bu fiyatlara hem her ürünün en basic ve orta seviye bile olmayan ürünlere denk geliyordu..
Elimde 1tb m2...