Arama sonuçları: *

• Users: rker
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rker

Çözüldü✓ Monitör Mü, Ekran Kartı mı?

1440p olarak RX 9070 XT + OLED mi yoksa RTX 5070 Ti + IPS mi? Çoğunlukla AAA olmak üzere her çeşit oyunu oynarım dizi film çok yok. Şu an düşündüğüm modeller OLED için ASUS ROG Strix XG27AQDMGR (özellikle WOLED bakıyorum genellikle daha mantıklı duruyor) IPS için AOC Q27G4XF veya yine ASUS ROG...
  2. rker

Öneri Müzik ve Oyun İçin Kulaklık Tavsiyesi

Merhaba, şu an elimde JBL Quantum 100 m2 modeli var. Müzik yapmak / dinlemek ve oyunlar için birkaç senedir kullanıyorum ama biraz eskidiği için ses doğruluğu yüksek ve tercihen mikrofonlu bir kulaklığa geçmek istiyorum. Müzik prodüksiyonu için open back (arkası açık) ve rahat olursa daha iyi...
  3. rker

Öneri Asus Proart Pa602 Alınır mı?

Sıfır RGBli bir sistem topluyorum ve fiyatına rağmen PA602 Wood Edition'un tasarımı ve içinin geniş olması hoşuma gitti. Phantom Spirit 120 tarzında hava soğutma düşünüyorum. Eğer herhangi bir sebepten dolayı alınmazsa tip ve işlev olarak benzeri bir kasa var mıdır? İkinci seçeneğim Lian Li...
  4. rker

Çözüldü✓ 1440p Bilgisayar Toplama Tavsiyesi

Merhaba ilk defa bilgisayar toplayacağım biraz araştırma yaptım ama kafama tam oturmadı. Çoğu oyunda 1440p iyi ayarlarda frame gensiz yüksek fps verecek, şöyle bir 7-8 sene rahat kullanabileceğim bir sistem arıyorum. Şu an aklımda kesin bir bütçe yok (malum çok seçenek var ve fiyatları da...
Geri