Arama sonuçları: *

• Users: halitFB
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Acil Yardım 4070 Ti Süper mi 5070 mi

Msi marka ekran kartı alacağım ikiside 2. El ve fiyatlar eşit hangisini tercih etmeliyim fps ve hikaye oyunları için
  2. H

Monitör Seçimi Yardımm

Selam arkadaşlar 2k 27 inç beyaz monitör alacağım 1.Msi mag 274QRFw E20 modeli fiyat 11.700 tl Bu monitörü hepsiburada üzerinden ebrar bilgisayar satıcından 2 defa ayrı ayrı aldım ikisinde de ölü piksel çıktı iade ettim 2.Philips Evnia 27M2N3501PA/00 fiyat 11.000 TL Bu iki model arasındayın...
  3. H

Msi Monitör Ölü Piksel (Toplam Da Gelen 3. Monitör)

Hepsiburada üzerinden msi mag 274QRFW E20 monitör aldım ilk siparişimde gelen monitör açılıp kapanıyordu kendi kendi ve ekranın ortasında belirgin piksel vardı iade ettim yeni sipariş verdim aynı satıcıdan(ebrar bilgisayar) aynı monitör bunu kurdum bişey göremedim incelememde bugün bi an sadece...
  4. H

Hepsiburada Kusurlu Ürün Msi Monitör

Hepsiburada üzerinden msi mag 274QRFW E20 monitör almıştım bugün kargo teslim etti kutuyu açtım sanki monitör daha önce açılmış gibiydi şüphelendim sonra hdmi ile görüntüsüne bakayım dedim ekran geldi tam ortasında kırmızı bir ölü piksel ve görüntü geliyor 2-3 saniye kalıp geri gidiyor ne kadar...
  5. H

Yardım Ram Uyumluluğu Yardım Acil

g skill 2x16 trident z5 rgb ddr5 7600mhz cl36 ram alacağım msi b850 mlg edition anakart ve amd ryzen 7 9800x3d ye çalışır mı
Geri