Bugün eve teslin edildi akşam eve gittiğimde kontrol edeceğim bu son siparişte özellikle ebrar bilgisayara mesaj attım sipariş numaramıda yazdım bu 3. Dedim...
Hepsiburada ebrar bilgisayar satıcından ben aldım 2 adet ilk aldığımda hem piksel verdı belirgin ekranın ortasında hemde sanki kullanılmış gibiydi daha önce...
14 gün içinde iade oluyormuş ilk aldığımı zaten ilk teslim aldığım günün sabahına iade ettim kargoyla o henüz sonuçlanmadı nerdeyse 8 gün falan oldu ben...
Bence çoğu modelde var gibi ben geçen yıl samsung tv almıştım 3 defa değişim oldu yine vardı en son iade edip miniqled aldım onda da köşede çıktı belirgin...
Hepsiburada üzerinden msi mag 274QRFW E20 monitör aldım ilk siparişimde gelen monitör açılıp kapanıyordu kendi kendi ve ekranın ortasında belirgin piksel...
iade et kurtul msi ye bulaşma, msi monitör evi bırak dış kapıdan apartmana bile sokulmaz, 10k civarı macera arıyosan 260 hz philips al, ondada sorun...
Anakart falan msi olduğu için onuda msi düşünüyorum aslında almadan önce araştırdım ama bana gelen cok kötüydü çünkü özelliklerini araştırdığımda typc e...
Hepsiburada üzerinden msi mag 274QRFW E20 monitör almıştım bugün kargo teslim etti kutuyu açtım sanki monitör daha önce açılmış gibiydi şüphelendim sonra...