Banada öyle geliyor 4. Yü mü alsam başka markaya mı yönelsem karar veremedim 😀
1780613034
Açıkcası sadece sol alttaki olsaydı kullanırdım ama sağ üstteki biraz daha belirgin özellikle açık renk arka planlarda göz alıyor hatta eşimi çağırdım yerini söylemedim dedim ki bak bişi varmı 2 saniye...
ben windows u kurduktan sonra bios a girdim ordan bi kaç ayar yaptım bu program ile bir ayar vardı onuda yaptım sonra tekrar başlattıö yükledim sorunsuz çalıştı
Aynı anakartı bende aldım geçen ay ben sıfırdan sistem topladım bios tan sonra msi destek sayfasından bütün driverleri içinde barındıran bir link vardı ordan hepsini indirdim kurdum sorunsuz çalışıyor
Bugün eve teslin edildi akşam eve gittiğimde kontrol edeceğim bu son siparişte özellikle ebrar bilgisayara mesaj attım sipariş numaramıda yazdım bu 3. Dedim benim için zaman kaybı sizin için maliyet dedim size iade gelenleri rica ediyorum göndermeyin dedim ve varsa farklı bir lot tan yollayın...
Hepsiburada ebrar bilgisayar satıcından ben aldım 2 adet ilk aldığımda hem piksel verdı belirgin ekranın ortasında hemde sanki kullanılmış gibiydi daha önce iade ettim tekrar yeni sipariş verdim gelen diğerine iyidi ama onda da ekranın ortasında siyahta belli olan kırmızı piksel vardı onuda iade...
Selam arkadaşlar 2k 27 inç beyaz monitör alacağım
1.Msi mag 274QRFw E20 modeli fiyat 11.700 tl
Bu monitörü hepsiburada üzerinden ebrar bilgisayar satıcından 2 defa ayrı ayrı aldım ikisinde de ölü piksel çıktı iade ettim
2.Philips Evnia 27M2N3501PA/00 fiyat 11.000 TL
Bu iki model arasındayın...
14 gün içinde iade oluyormuş ilk aldığımı zaten ilk teslim aldığım günün sabahına iade ettim kargoyla o henüz sonuçlanmadı nerdeyse 8 gün falan oldu ben kargoya vereli daha teslim edilmedi görünüyor sonra bunu aldım şuan iki monitör parası verdim
Bence çoğu modelde var gibi ben geçen yıl samsung tv almıştım 3 defa değişim oldu yine vardı en son iade edip miniqled aldım onda da köşede çıktı belirgin değildi diye tekrar iade etmedim