Arama sonuçları: *

1. K

🔥İndirim 🔥Steelserıes Rıval 3 18000 Dpı Kablosuz Gamıng Mouse 1046tl🔥 Vatan Bilgisayar

STEELSERIES RIVAL 3 18000 DPI KABLOSUZ GAMING MOUSE İstanbuldada stokları var kablosuz mouse isteyen arkadaşlar ilgilenebilir https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-rival-3-wireless-rgb-gaming-mouse-siyah.html
  2. K

Furylevel Alışverişi ve Kargo Takibi

Merhabalar, dün akşam FuryLevel sitesinden Fevell XS1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı sipariş ettim. Sitede belirtilen tüm adımları uygulayıp IBAN’a ödemeyi gerçekleştirdim. Ayrıca hem WhatsApp hem de e-posta üzerinden iletişime geçtim. Ancak sonrasında kargo takibiyle ilgili herhangi bir dönüş...
  3. K

500 TL Civarı Oyuncu Mousepad Önerisi

500 TL civarı oyuncu mousepad önerisi arıyorum. Şu an VXE R1 SE kullanıyorum ve elimdeki Everest mousepad baya kötü hissettirmeye başladı. Genellikle FPS oyunları oynuyorum, bu yüzden sensörü üzmeyecek ve kayma hissi dengeli bir pad arıyorum. Uzun süre kullanıp memnun kaldığınız modeller varsa...
  4. K

1000 TL Civarı Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Selamlar, yaklaşık 1000 TL civarında gaming kulaklık önerisi arıyorum. Kablosuz olması önceliğim fakat fiyat/performans açısından güzel bir model varsa kablolu önerilere de açığım. Genellikle oyun için kullanacağım, mikrofon kalitesi ve uzun kullanımda rahat olması benim için önemli. Kullanan...
  5. K

Havit Gamenote Kb885l Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Deneyimlerim.

Merhabalar, yaklaşık 5 gün önce aldığım Havit KB885L Red Switch mekanik oyuncu klavyesi hakkındaki deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle Havit markasının piyasada bence haksız yere fazla eleştirildiğini düşünüyorum. Fiyat/performans ürünleri yapan ve üst düzey hissiyat sunan bir marka...
  6. K

Çözüldü✓ Vxe Dragonfly R1 Se Plus Aldım İade Etmelimiyim?

Bu sabah Amazon sitesinden Vxe Dragonfly R1 SE mouse sipariş verdim. Öğlene doğru geldi paketi açtım elime aldığım anda aşırı hafif bir mouse gibi hissettirdi alışırım gibi ama rampage in tank gibi bir mouseundan geçtiğim için alışamayadabilirim 1 ay koşulsuz iade hakkım mouse hakkındaki...
  7. K

1500 tl civarı hangi beyaz oyuncu mouseları alınır?

1500 tl civarında mouse arıyorum kablolu/kablosuz çok farketmez ancak kablosuz olucaksa geçikme farkedilmesin birde beyaz olsun havit gamenote kb885l klavyenin yanına alıcağım Bu mouse birinci düşüncem [H3 id='Attack+Shark+x11+superlght+22000+dp+arj+istasyonlu+beyaz+mouse']Attack Shark x11...
Geri