1000 TL Civarı Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
1000
Selamlar, yaklaşık 1000 TL civarında gaming kulaklık önerisi arıyorum. Kablosuz olması önceliğim fakat fiyat/performans açısından güzel bir model varsa kablolu önerilere de açığım.
Genellikle oyun için kullanacağım, mikrofon kalitesi ve uzun kullanımda rahat olması benim için önemli. Kullanan veya önerebileceğiniz modeller varsa yazarsanız sevinirim.

MAX 2000 TL

Selamlar, yaklaşık 1000 TL civarında gaming kulaklık önerisi arıyorum. Kablosuz olması önceliğim fakat fiyat/performans açısından güzel bir model varsa kablolu önerilere de açığım.
Genellikle oyun için kullanacağım, mikrofon kalitesi ve uzun kullanımda rahat olması benim için önemli. Kullanan veya önerebileceğiniz modeller varsa yazarsanız sevinirim.

MAX 2000 TL
İndirim kovalayıp razer blackshark v2x alabilirsiniz. Şuan 2000 civarı fakat dönem dönem 1500e düşüyor.

Blackshark V2 X önermem berbat bir kulaklık. Ederi ₺1000, tamamen marka algısı ile alınıyor. Kulak pedi hariç bir artısı yok. Dış omurgası kötü plastikten, kablosu elastik baseus renkli şarj kablosu gibi. Ses kalitesi zaten JAK olduğundan anakartın verdiği performans kadar yani boğuk ve az.

Havit H2002P ses konusunda daha iyi. Konfor tarafında Razer daha iyi.

Ama kafanız küçükse gerçi büyüklükten çok H2002P kumaş pedi geniş ve ped kısmı hareket ediyor. Yani ucuz kulaklıklar gibi baskı yapmıyor. Tek rahatsız edecek üst kısmı bence, Gamepower'ın modellerindeki gibi bir ürün yapsalar aslında orada da sorun kalmayacak. Ama yaz geldiğinden deri ped bunaltabilir. Şuradaki arkadaşa yazdığım Fujin de değerlendirilebilir. İkisindeki ses kartları benzer Razer'dan her türlü daha iyi ses veriyorlar, ses kasma vb. için daha iyi ürünler yani.

IEM de alınabilir, mesela konuda Tangzu eklemiştim. Tangzu JAK versiyonunu alıp, yanına Apple DAC ve usb dönüştürücü alıp kullanabilirsiniz. Oyuncu kulaklıklarından çok daha iyi olacaktır. Hatta bağlantılarını bırakayım.

İki kulaklığı da kullandım. Detaylı yazmaya erindim, forumda adımla aratırsanız bulursunuz. Havit her türlü daha iyi. IEM'ler her türlü ₺0-10.000 arasında alacağınız kulaklıkardan daha iyi ses kartı veriyor. Kulakiçi sorun yaratmıyorsa da terleme ve konfor sorunu da yaşamıyorsunuz. İleride ses kartı veya daha kaliteli IEM kablo alınca falan da ses kalitesi artıyor. Hem oyun hem müzik için en ideal seçenek IEM.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe biraz zorlanırsa veya taksitle (maalesef stoğu yok diye ucuzdan toplayan harici satıcı yüksek satıyor, normalde ₺1700-2000 arası gidiyordu) şu kumaş pedli kablosuz ürün de alınabilir. Bu bence H2002P göre üst kısmı daha çok baskı yapıyor, ama kulaküstü kullanılacaksa yaz geldiğinden kumaş ped daha ideal olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri