Arama sonuçları: *

• Users: merdooo1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. merdooo1

7500x3d mi Yoksa 9700x mi

beyler kurcağım internet cafe için hangi işlemciyi önerirsiniz forumda 7500x3d için fps drop çok fazla yaşıyan okudum inceleme videoalrınada baktım 9700x ile aynı fpsi falan veriyor %1 low değerini bilmiyorum şuan 9700x e daha yakınım açıkça söylemek gerekirse 9700 en uygun 11 bin tl 7500x3d de...
  2. merdooo1

Yeni Açacağım İnternet Cafe İçin Mönitör Önerisi Yaparmısınız

beyler 15-20 pc li internet cafe kuruyorum yeni sistemler ile beraber mönitör önerilerinizi alabilirmiyim 300-400hz arası ips ama mutlaka en önemlisi renk canlılığı ve parlaklık derecesi yüksek bi mönitör olması gerekiyor örnek verim bende 240hz lenovo var yan mönitör olarak inanılmaz kötü bir...
  3. merdooo1

Cs2 Fps Yardımcı Olan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler

Merhabalar arkadaşlar hepinize şimdi intel 245kf var sistemimde ve 5060ti 16gb var ve lexar 16x2 6400mhz cl30 var şimdi bu sistemin sizce fps olarak hakkı nedir bilgili arkadaşlar cevap verilir mi gece gece kafama takıldı valla yatamadım :D bu unlost sistemlerini falan görüyorum 5060 düz...
  4. merdooo1

Beyler İnternet Cafe İçin Sistem Önerisi Yaparmısınız

beyler 45k-55k arası sistem tavsiyesinde bulunurmusunuuz fikirlerinize cidden ihtiyacım var
  5. merdooo1

Internet Cafe Açıyorum Sizce Bu Sistem İdeal mi Düşünceleriniz Çok Önemli

ryzen 7500f 9060xt 16gb sizce bu sistem mantıklı mı ideal olarak 5 adet topladım bundan dahada iyisi indirime girer diye beklemeye geçtim inşallah nedisyorsunuz ve oem paket mi yakalamalıyım yoksa parça parça mı bunfdada kararsız kaldım ilk etapta 15 bilgisayarla iş durumuna göre ilk ayın...
  6. merdooo1

Internet Cafe Sistemi Kurucam Yardımcı Olurmusunuz

merhabalar arkadaşlar hepinize yakın zamanda bir internet cafe kurmayı planlıyorum yalnız masaların fiyat performans tarzında kalmasından yanayım inanılmaaz üst segmentler düşünmüyorum önerileriniz nelerdir bunun dışında sizce internet cafede serverlı sistem mi daha mantıklı yoksa her pc nin...
Geri