2k oled olsa nasıl olur acaba bide oled olursa asus falan almak isterim açıkçası oledlerde sıkıntı olabiliyor diyorlar ya kullanmadığım için bişey diyemem...
şimdi baktım mac mini 55 bin tl çıkıyo üstüne o tarz güzel bi mönitörde alsam sanırım 30 bin 85 bin yapıyo kararsız kaldım açıkçası şuan
1786910368
iade...
Yani ürünü satın alma sürecinde sorun yaşarsanız muhtemelen çok uğraşmadan iade edersiniz. Garanti kısmını tecrübe etmiş bir arkadaşın yazması lazım...
https://www.n11.com/urun/apple-imac-mwuy3tua-m4-10-cpu-10-gpu-16-gb-256-gb-ssd-24-45k-aio-masaustu-bilgisayar-64350112?magaza=lugo#
1786908664
başka varsa...
Arkadaşlar İmac alcam bu modelden 9 taksit ile ama satıcı güvenilir mi değil mi hiç bilgim yok biri yardımcı olursa çok sevinirim bu fiyata hemde 9 taksit...
Arkadaşlar İmac alcam bu modelden 9 taksit ile ama satıcı güvenilir mi değil mi hiç bilgim yok biri yardımcı olursa çok sevinirim bu fiyata hemde 9 taksit...
kardeşlerim biri beni aydınlatsın yıl 2026 dimi bu İncehesap nasıl böyle bir hata yapabiliyor indirim saat 02:00 de girmiş hala stok gözüküyor diyor...