Arama sonuçları: *

1. merdooo1

İmac Alcam Da Bu Satıcı Güvenilir mi Sizce Sorun Yaşarmıyım Biri Cevap Verir mi

herkese çok teşekkür ederim sanırım zacerin söylediği gibi hepsiburadadan alcam direk soru işaretine yer bırakmamak için
  2. merdooo1

2k oled olsa nasıl olur acaba bide oled olursa asus falan almak isterim açıkçası oledlerde sıkıntı olabiliyor diyorlar ya kullanmadığım için bişey diyemem ama en iyisini almak lazım marka olarak sanırım
  3. merdooo1

şimdi baktım mac mini 55 bin tl çıkıyo üstüne o tarz güzel bi mönitörde alsam sanırım 30 bin 85 bin yapıyo kararsız kaldım açıkçası şuan 1786910368 iade nasıl almıyorlarki zorunlu değil mi
  4. merdooo1

valla söylediğini çok düşündüm hocam aslında ama öyle yapmaktansa direk böyle alim dedim açıkçası
  5. merdooo1

güzel fiyat baya fark var nakitde alabilirdim bu kadar fazla ödiceğime de sağlık olsun
  6. merdooo1

hayda 55 bine mi düştü sürekli geliyor mu indirim hiç görmüyorum ben bilsem affetmem ama bide taksitle alcam bu arada o yüzden de sıkıntı yaşıyorum
  7. merdooo1

https://www.n11.com/urun/apple-imac-mwuy3tua-m4-10-cpu-10-gpu-16-gb-256-gb-ssd-24-45k-aio-masaustu-bilgisayar-64350112?magaza=lugo# 1786908664 başka varsa bilen birisi güvenilir bi yerde satılan oda olur bulamadım ama bu fiyata bu modelden yardımcı olanlaraa çok teşekkkürler
  8. merdooo1

yani bunlar apple türkiye garantili değil mi satıcı garantili yerine ben mi yanlış biliyorum bu arada çok teşekkür ederim hocam valla birilerinin görüşlerine ihtiyacım var açıkçası
  9. merdooo1

Arkadaşlar İmac alcam bu modelden 9 taksit ile ama satıcı güvenilir mi değil mi hiç bilgim yok biri yardımcı olursa çok sevinirim bu fiyata hemde 9 taksit hiç bir büyük mağazada vesaire bulamadım
  10. merdooo1

Arkadaşlar Size Çok İhtiyacım Var İmac Alcam

Arkadaşlar İmac alcam bu modelden 9 taksit ile ama satıcı güvenilir mi değil mi hiç bilgim yok biri yardımcı olursa çok sevinirim bu fiyata hemde 9 taksit hiç bir büyük mağazada vesaire bulamadım
  11. merdooo1

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

kanka niye kapatmamışlar işte hala onu anlamıyorum bi hata varsa 2.30 saatte çözülmez mi
  12. merdooo1

kardeşlerim biri beni aydınlatsın yıl 2026 dimi bu İncehesap nasıl böyle bir hata yapabiliyor indirim saat 02:00 de girmiş hala stok gözüküyor diyor bizimki hala ödeme onaylandıda sipariş onaylandıya geçenler varmış sipariş onaylandıya geçirmeyle uğraşıyorlar bizlerinkini iptal etmeyle...
  13. merdooo1

beyler toplam 15 adet aldım valla affetmedim kendim için alıyorum al satçı değilim
  14. merdooo1

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

evet hocam tabii ki
  15. merdooo1

nasıl yani hocam kendi adıma fatura yapıyorum sıkıntı olmaz niye olsun ki 20 sistem topluyorum
  16. merdooo1

hocam yine pahalı çekiyorlar çok oynatmıyorlar indirim kovalamak daha mantıklı oluyor yemin ederim kaç satıcıyla görüştüm direk paket halinde toplamak için aksine daha pahalı fiyat çektiler :D
  17. merdooo1

25 bine 16 gb palit almak daha mantıklı diyorsun o zaman
  18. merdooo1

hocam 5 tane 9060 16 gb dizdim ama kalanı ndivia dizmek istiyorum
  19. merdooo1

ggbaba msi 5060ti 8 gb 3fanlı ne diyorsun internet cafe kurcam alınır mı 22 bin fiyatı
  20. merdooo1

beyler msi 5060ti 8 gb 3 fanlı olan nasıl 22 bine düşmüş alimi acil yorumlarınızı bekliyorum internet cafe kurulumu için alcam
Geri