hocam yine pahalı çekiyorlar çok oynatmıyorlar indirim kovalamak daha mantıklı oluyor yemin ederim kaç satıcıyla görüştüm direk paket halinde toplamak için aksine daha pahalı fiyat çektiler :D
kimseyle hocam indirim kovalayarak topluyorum maalesef parça tedarikçileri kurumsal firmalarla aynı fiyatları veriyor indirim kovalayınca da daha uyguna yalayıyorum
hocam bazı masalara 400-500hz mönitörler koycam o yüzden onları tamamen beslemeye yönelik yapmaya çalışıyorum
1780586976
9600x alayım o zaman dimi fiyat farkının anlamı yok
beyler kurcağım internet cafe için hangi işlemciyi önerirsiniz forumda 7500x3d için fps drop çok fazla yaşıyan okudum inceleme videoalrınada baktım 9700x ile aynı fpsi falan veriyor %1 low değerini bilmiyorum şuan 9700x e daha yakınım açıkça söylemek gerekirse 9700 en uygun 11 bin tl 7500x3d de...
kendi çevrema var hocam bu konuda açıcağım yerde o konuda müşteri çekebilcek ve rekabetin olmadığı bi yer ilk etapta o kadar açıcam ayrıyetten yan gelirlerim olduğu için onun zararını bi süre göze alabilirim sadece biraz zaman birden önümü görmeden 40-50 bilgisayarla girmek bana daha sıkıntılı...
dostlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim fikirleriniz benim için çok önemli olcak sadece bir tık parlaklığı önemli olsun istiyorum söylediğin gibi f80 de alcam inşallah güzel bir yer kurcaz bu ay