merdooo1 isimli üyenin son içerikleri

1. merdooo1

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

evet hocam tabii ki
  2. merdooo1

nasıl yani hocam kendi adıma fatura yapıyorum sıkıntı olmaz niye olsun ki 20 sistem topluyorum
  3. merdooo1

hocam yine pahalı çekiyorlar çok oynatmıyorlar indirim kovalamak daha mantıklı oluyor yemin ederim kaç satıcıyla görüştüm direk paket halinde toplamak için aksine daha pahalı fiyat çektiler :D
  4. merdooo1

25 bine 16 gb palit almak daha mantıklı diyorsun o zaman
  5. merdooo1

hocam 5 tane 9060 16 gb dizdim ama kalanı ndivia dizmek istiyorum
  6. merdooo1

ggbaba msi 5060ti 8 gb 3fanlı ne diyorsun internet cafe kurcam alınır mı 22 bin fiyatı
  7. merdooo1

beyler msi 5060ti 8 gb 3 fanlı olan nasıl 22 bine düşmüş alimi acil yorumlarınızı bekliyorum internet cafe kurulumu için alcam
  8. merdooo1

7500x3d mi Yoksa 9700x mi

kimseyle hocam indirim kovalayarak topluyorum maalesef parça tedarikçileri kurumsal firmalarla aynı fiyatları veriyor indirim kovalayınca da daha uyguna yalayıyorum
  9. merdooo1

hocam bazı masalara 400-500hz mönitörler koycam o yüzden onları tamamen beslemeye yönelik yapmaya çalışıyorum 1780586976 9600x alayım o zaman dimi fiyat farkının anlamı yok
  10. merdooo1

beyler kurcağım internet cafe için hangi işlemciyi önerirsiniz forumda 7500x3d için fps drop çok fazla yaşıyan okudum inceleme videoalrınada baktım 9700x ile aynı fpsi falan veriyor %1 low değerini bilmiyorum şuan 9700x e daha yakınım açıkça söylemek gerekirse 9700 en uygun 11 bin tl 7500x3d de...
  11. merdooo1

Yeni Açacağım İnternet Cafe İçin Mönitör Önerisi Yaparmısınız

çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı
  12. merdooo1

kendi çevrema var hocam bu konuda açıcağım yerde o konuda müşteri çekebilcek ve rekabetin olmadığı bi yer ilk etapta o kadar açıcam ayrıyetten yan gelirlerim olduğu için onun zararını bi süre göze alabilirim sadece biraz zaman birden önümü görmeden 40-50 bilgisayarla girmek bana daha sıkıntılı...
  13. merdooo1

dostlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim fikirleriniz benim için çok önemli olcak sadece bir tık parlaklığı önemli olsun istiyorum söylediğin gibi f80 de alcam inşallah güzel bir yer kurcaz bu ay
  14. merdooo1

8*9 bin arası bütçem var 1780488492 philips kötü diyenleri duydum mönitörde bilmiyorum ama hep öyle duyuyorum
Geri