Arama sonuçları: *

• Users: dogkn.21
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Mekanik Klavye Önerisi

Selam, mekanik klavye öneriniz var mı 3k ya kadar bütçe var
  2. D

Hawk Oyuncu Koltuğu?

Arkadaşlar selam Hawk markalı oyuncu koltuğunu birçok yayıncıda gördüm herkes öneriyor iyi hoş ama koltuk 10k ve bana pahalı geldi açıkcası, 10k vermek mantıklı mı eder mi yoksa etmez mi yoksa git düğün sandalyesinde otur oyna mı dersiniz sizin görüşünüz nedir
  3. D

Öneri Hangi Psu Almalıyım?

Arkadaşlar selam Kasa toplayacağım tüm bileşenleri aldım bir tek psu kaldı daha önce kablolama yapmadım o yüzden yapay zeka moduler al diyor moduler le non moduler arasında iki kat fiyat farkı var örnek olarak non moduler: msi mag 600 dn. Moduler olarak: corsair rm 750e size sorum şu moduler...
  4. D

Lg 27g640a-B Monitör

Arkadaşlar hepinize selam Bugün pc hocası LG 27G640A-B monitörün incelemesini atmış normalde ASUS ROG Strix XG27ACS alacaktım yola öyle çıktım bunun fiyatı 12k LG de normalde her yerde 15k ve üzeri ama pc hocası işbirliği ile Amazonda 12k ya buldum bu ikisinden sizce hangisi? Bazı kişiler LG nin...
  5. D

Hangi Anakartı Almalıyım

Arkadaşlar selam ryzen5 7500f msi rtx5060ti 16gb sistem topluyorum kasayıda msi seçeceğim anakart msi dışı olmamasına özen göster dediler MSI PRO B650M-A WIFI Anakart 8.4k bu fiyata değer mi? Sistemi uzun süre kullanacağım ilerde illaki yükseltme yaparım. Bu kadar çıkmaya gerek yok diyosanız...
Geri