D

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• D
      dogkn.21, Klavye kategorisinde Mekanik Klavye Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Selam, mekanik klavye öneriniz var mı 3k ya kadar bütçe var
    • D
      dogkn.21, Kasa-PSU kategorisinde Hawk Oyuncu Koltuğu? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar selam Hawk markalı oyuncu koltuğunu birçok yayıncıda gördüm herkes öneriyor iyi hoş ama koltuk 10k ve bana pahalı geldi açıkcası, 10k vermek...
    • D
      dogkn.21, Öneri Hangi Psu Almalıyım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ryzen 7500f msi rtx 5060ti 16gb patriot viper venom 16gb ddr5 kingston 1tb m2 ssd asus b650m r anakart
    • D
      dogkn.21, Kasa-PSU kategorisinde Öneri Hangi Psu Almalıyım? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar selam Kasa toplayacağım tüm bileşenleri aldım bir tek psu kaldı daha önce kablolama yapmadım o yüzden yapay zeka moduler al diyor moduler le non...
    • D
      dogkn.21, 70-95k Arası Sistem Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dostum sana attığım oem sistemdeki psu yu değiştirmene gerek yok japon kondansatörlerden oluşuyor sağlam bir şey ucuz çin malı değil
    • D
      Apex Quantum | AMD Ryzen 5 9600X | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket ince hesapta Buna da bakabilirsin attığın da iyi ama yine bir tık...
    • D
      Dostum bak evet seni götürür ama bu dediklerini topladığında 90k çok pahalı bir sistem sakın alma derim çünkü 90k etmez çok pahalı bak attığın parçalarda...
    • D
      dogkn.21, Lg 27g640a-B Monitör başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Anladım teşekkür ederim. Ürüne karşı eleştiriler zaten bana çok büyütülmüş gibi gelmişti.
    • D
      Anakart markası asus kule tipi stok soğutucudan çok daha iyi soğutur test videolarını izleyebilirsin attığın m2 iyide çok çok pahalı onun yerine...
    • D
      dogkn.21, Sonu "ez" İle Biten Kelimeler Bulun? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sponsored by: Chatgpt
    • D
      En uygun fiyatı arıyorsan akakçe den bak burdakiler bir tık pahalı geldi. Ram tarafında patriot viper venom 16gb öneririm cl30 6000mhz 11 bin civarında...
    • D
      dogkn.21, Lg 27g640a-B Monitör başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bazı kişiler renkler soluk ve ayak sallanması var diyor var mı bu tür şeyler
    • D
      dogkn.21, Monitör kategorisinde Lg 27g640a-B Monitör başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar hepinize selam Bugün pc hocası LG 27G640A-B monitörün incelemesini atmış normalde ASUS ROG Strix XG27ACS alacaktım yola öyle çıktım bunun fiyatı...
    • D
      dogkn.21, 70k Civarı Bütçe ile Mantıklı Seçenek Hangisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İkiside değmez arkadaşın da dediği gibi attığın iki linkdeki pcler 70k bile değil aşıyor fiyatları çok uçuk sakın alma bu arkadaşın attığı daha makul...
    • D
      dogkn.21, Hangi Anakartı Almalıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Teşekkürler yanıtlarınız için
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,970
Üyeler
198,222
Son üye
Darkest134