Arama sonuçları: *

• Users: vortum
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. vortum

Sistemim İyi mi? Hangi Oyun Önerirsiniz

Arkadaşlar sistem rtx 3070 ti 7500f 32gb ram Sistem nasıl iyi mi? ne oynayayım
  2. vortum

35 45 Bine Taksitli Laptop Önerisi

Arkadaşlar 35 45 bine peşin fiyatına yada az vade oranına en az 9 yada 12 taksit laptopa ihtiyacım var yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum
  3. vortum

Rtx 5050 12 Bin Tl İndirim

https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-5050-8g-gaming-oc-gddr6-dlss-4-128-bit-ekran-karti_u29918?utm_campaign=PMAX%3A%2520GamingHaz%C4%B1rSistemler-Step-3&gad_source=4&gad_campaignid=20520601889&gbraid=0AAAAAqK2EWjHOc0tTjCBtuKLcIErtNetG&gclid=CjwKCAjwt7XQBhBkEiwAtStppyqTS2B3qmPTrot5e2Xhb_9WcQkfVQ...
  4. vortum

Çözüldü✓ Realme 12+ Güncelleme Sorun

Realme 12+ 5g telefonumu yaklaşık 3 4 aydır kullnıyorum güzel telefon ama android 15 geçtim yazılımsal sorunlar çıktı android 14 olmyodu neyse android 16 da düzeltirler dedim nerdeyse çoğu kullanıcıya android 16 realme ui 7 geldi ama bana gelmedi bu konu hakkında ne yapabilirim cihazı...
  5. vortum

Sivas Dan Sistem Nasıl Toplanır Rehber

Sivasta yaşıyorum ikinci el piyasasının yoğun olduğu bir il değil 22 k ya ikinci el sistem dizicem. Ama dışarıdan param güvende ile diğer şehirlerden almayı düşünüyorum ama görüp almak daha mantıklı sizce sivastada biraz kovalasam güzel bir sistem ortaya çıkar mı yoksa dışardan almak daha mı...
  6. vortum

Nvidia Nın Neural Textures Mevzusu

Arkdaşlar nvidia'nın yeni neural texture mevzusu bana iyi bir teknoloji gibi geliyor ama ya nividia 2gb ekran kartları tüketiciye çıkartırsa ve yaşanabilecek korkunçluğu düşünüyorum kanım dounuyo sizce yanlışmı düşünorum beni aydınlatırsanız teşekkür ederim
  7. vortum

22 Bin TL'Ye Sistem Dizme?

Bütçemi maks 22 bine çıkartabiliyorum temmuzda dizicem sistemi sizce sıfır dizebilirmiyim yada ikinci el oyun YouTube işleriyle uğraşıyom ne önerirsiniz
Geri