Nvidia Nın Neural Textures Mevzusu

vortum

80+
Reaksiyon skoru
18
Arkdaşlar nvidia'nın yeni neural texture mevzusu bana iyi bir teknoloji gibi geliyor ama ya nividia 2gb ekran kartları tüketiciye çıkartırsa ve yaşanabilecek korkunçluğu düşünüyorum kanım dounuyo sizce yanlışmı düşünorum beni aydınlatırsanız teşekkür ederim

kanın donmasın knk çıkmasına daha var

Arkdaşlar nvidia'nın yeni neural texture mevzusu bana iyi bir teknoloji gibi geliyor ama ya nividia 2gb ekran kartları tüketiciye çıkartırsa ve yaşanabilecek korkunçluğu düşünüyorum kanım dounuyo sizce yanlışmı düşünorum beni aydınlatırsanız teşekkür ederim
Yakında oyunu yapay zeka oynar bizim yerimize yakındır.

Eskiden bit mevzusu dönerdi nvidia BİT veriyolu düşürüp performansını korumuştu AMD ye herşeyin bit olmadığını kanıtlamıştı.
Şimdi de yapar mı? Yapar

Nvidia son yıllarda ekran kartı denen cihazı geliştiren tek aktör sayılır, adamlar al sana 1000 tane daha çekirdek al bunun bitini fazla yaptık al buna daha fazla VRAM diyip yeni nesil kartları yapıştırıp geçse kimse yine karşısında duramaz şu piyasada ama adamlar yine de ekran kartlarını geliştiren birçok teknolojiye imza atıyor. AMD yi bu konuda resmen arkasında sürüklüyor adamlar, ama onun da katkısı büyüktür Nvidianın belli kesimlere sunduğu üst seviye teknolojilerini kopyalayıp belli kısımlarını kırpıp daha ucuz donanımda çalışabilen herkesin daha rahat erişeceği hale getiriyor kendileri 😀

VRAM kullanımı öyle düşündüğünüz gibi düşmeyecek, sadece önceden 8 GB VRAM ile gösterilen doku kalitesi artık 8 GB'da daha kaliteli gözükecek o kadar, VRAM kullanımı 8'den 2'ye düşme gibi bir şey söz konusu değil, oyun firmaları yine VRAM sınırına dayanacaklar yoksa oyunların kalitesi aynı kalır. Kısaca 16 GB doku artık 8 GB'da çalışacak bu kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,280
Üyeler
197,173
Son üye
aybalam13
Geri