Arama sonuçları: *

• Users: edxcrvv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Render İşleri İçin 9070xt Ekran Kartı Mantıklı Mıdır?

Arkadaşlar bana bir sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz? 70-75k bütçem var. Hem after effects/premiere pro gibi programlardan video editleyeceğim. Hem de 2k ultra kalitede yüksek fpslerde oyun oynatsın istiyorum. Böyle olunca en f/p sistem amd ekran kartlı sistemlerden geçiyor. Ama video...
  2. E

Gamepower Warcry Ronin 3xargb Fan 850w 80+ Bronze Micro-Atx Kasa Nasıldır?

İncehesaptan 9070xtli bir sistem satın alacağım. Sistem şu: https://www.incehesap.com/shadow-spark-oem-paket-fiyati-76215/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app Buradaki işlemciyi de ryzen 5 9600x olarak değiştireceğim. Lakin seçili gelen kasa aklıma takıldı. Kasa gamepowera ait...
  3. E

Laptop Soğutma Bloğu İşlemciye Yapışmış (Hatta Kaynamış) Nasıl Çıkarabilirim?

15 yıllık eski laptopuma termal macunu değişimi yapmak için içini açtım. Vidaları her şeyi söktüm lakin bir baktım soğutma bloğu çekiyorum çekiyorum gelmiyor. Sıcaklıktan kaynamışlar yahud birbirine yapışmışlar. İşlemciye zarar vermeden bu iki parçayı nasıl ayırabilirim?
  4. E

Philips 2K IPS 260 Hz 0.3ms 27 inç Oyuncu Monitörü Alınır Mı Yardım

Arkadaşlar fiyat performans 2k çözünürlüklü, ips panelli, renk doğruluğu yüksek olan yüksek hertz değeri ve düşük gecikme hızı olan bir monitör arıyorum. Hem video/fotoğraf düzenleme, hem de oyun için kullanacağım. Bütçem max 10.000tl bandında. İlk başta GamePower Sonic T80 almayı düşünmüştüm...
Geri