Hocam kesinlikle çok mantıklı bir noktaya değinmişsin, bütçen 70-75 bin lira gibi çok iyi bir seviyedeyken hazır güncel mimarili ve GDDR7 bellekli RTX 50...
Hocam peki gddr7 falan olması hasebiyle ve daha çok güncelleme desteği alacağı için rtx 50 serisine yönelmek daha mantıklı olmaz mı? Öyle diyorsanız 5070...
Hocam ikinci el konusunda riske girmemekle en doğrusunu yapıyorsun, o bütçelerde sıfır alıp kafayı rahat tutmak şart.
Seçimlerine gelirsek; 7800X3D saf oyun...
amd saf güçte iyi amd ile işlem yapılmıyor asla yapılmaz diye bir durum yok sizin kararınıza bağlı benim için zaman çok önemli saniyeler bile önemli dersen...
Hocam merhaba, bence her parçayı sıfır almak yerine ikinci el alırsanız istediğiniz sistemi çok daha uygun fiyatlı toplayabilirsiniz, özellikle işlemci ve...
Teşekkür ederim hocam. İkinci el kısmına çok içim yatmıyor güvenemiyorum. İşlemci olarak ryzen 7 7800x3d + amd 9070xt ekran kartı düşünmüştüm. Bu işlemci de...
İncehesaptan 7500f li 9070xt bir oem paket buldum. Dediğiniz gibi yükseltmeler yapınca bütçemi biraz aşıyor ama pek sorun olmaz. Ryzen 7 7800x3d seçtim...
Arkadaşlar bana bir sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz? 70-75k bütçem var. Hem after effects/premiere pro gibi programlardan video editleyeceğim. Hem...
Teşekkür ederim hocam benim için de acı olsa bile bir deneyim olmuş oldu 😃 Neyse ki şuan bir sıkıntı yok hatta termal macunu yenilediğim için çok yüksek bir...