Arama sonuçları: *

1. T

40k 50k Bandında Kasa Önerisi

Bütçe 45k altıda olur üstüde şu sıralarda bu fiyata alınabilcek en mantıklı kasalar neler? Sitelere bakıyorum ama 5060 kasaları bile 50k bandında bulunuyor bu sıralarda bu fiyata satın alan varsa yada inceleyen tavsiye verebilir mi?
  2. T

Epey Asus Prime 5070 Ti Modeli

Epey de gezinirken asus ekran kartlarına bakıyordum prime 5070 ti modeli 26haziranda 52bin TL'ye düşmüş ne kadar doğru bilmiyorum ama akakçeye baktığımda böyle bir fiyat gözükmüyor bunun sorunu ne olabilir? Site farkı falan olsa bile birdaha düşer mi acaba?
  3. T

Yardım Montech Sıvı Soğutma

Bu modeli kullanan varmı forumda merak ediyorum fiyat olarak baya uygun ilk defa pc topladığım için termal macun sürülü olarak gelmesi benim için büyük avantaj ama sıkıntısı varmı bilgisi olan yazabilirse sevinirim
  4. T

Öneri Bu Ram 2.Nesil mi 1.Nesil mi?

Lexar thor rgb ram modelinde 1ve2. Modelleri var farkları ney bilmiyorum ama akakçe sitesinde hepsiburada çıkmıyor ama hepsiburada satıcısı 2ndgen yazmış doğru mudur sizce?
  5. T

Agı 16gb Cl30 Ram Gerçek Ram mi?(Ciddi)

Bu ram akakçe de satışta gözüküyor 16gb cl30 bi ram fakat pttawm kısmında görseli akakçeden farklı gözüküyor bir başka sıkıntı pazarama sitesinde satın alan birisinin ramin farklı geldiğini söylüyor (aynı satıcı) almak istiyorum bi yandan ama güven de vermiyor sizce sorun nerde?
  6. T

6 8k Arası Anakart Önerisi?

Wifili bir model istiyorum ama wifisiz de olur 7800x3d için öneriniz varmı? B650 b850 farkları da büyük mü gerekli mi yani? (colorful anakart modelleri nasıl ucuz olarak görebildiğim onlardı)
  7. T

5070 Yerine 5070 Ti

5070 asus prime modeli amazon da 38.500tl bulunuyor ama üstüne biraz ekleme yaparak vatan webe özel 5070 ti almak mantıklı mı ve bu zotac markası sıkıntı çıkarır mı? Bütçem o kadar çıkıyor ama marka konusunda halen tedirginim
Geri