Arama sonuçları: *

• Users: zaniolo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zaniolo

Çözüldü✓ 7k Altı Monitör Tavsiyesi

Herkese iyi forumlar gaming gecesinde vector silver adlı kasayı aldım fakat monitörler hakkında hiçbir bilgim yok Sizden 7000 TL altı f/p monitör önerisi rica ediyorum
  2. zaniolo

Çözüldü✓ İmola 5060 mı Kuark Spider mı

40k bandında sistemlere göz atıyordum bu fiyatlarda en f/p iki sistem İmola ve Kuark Spider gibi geldi sizce hangisi daha mantıklı...
  3. zaniolo

Ps Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli

İlk defa PS almayı düşünüyorum biraz gezindim fakat ps5 mi ps4'mü alacağıma tam karar veremeden bulunduğum ilde 2.el PS4 ilanı gördüm oyunsuz 2 kollu ps4'e 8.5-9k fiyat iyi geldi...
  4. zaniolo

İncehesap Hazır Sistem İadesi

1 hafta önce gaming gecesinde aldığım bir sistemin 4 gün önce iadesi onaylandı fakat hâla hesabıma para düşmedi. Daha önce incehesapta ürün iade eden birilerinin beni aydınlatması çok iyi olur
  5. zaniolo

Parçaların Uyumluluğu Arasında Bir Sorun Var mı

Selamlar gaming gecesinde indirimde bir sistem buldum ve forumda sizin dediklerinizi de dikkate alarak birkaç özelleştirme yapıp sipariş ettim Sizce RAM'in 16gb olması dışında bir problem var mı? 1000019428.webp Hocam müsaitseniz sizde değerlendirmede bulunursanız memnun olurum @kyemre058
  6. zaniolo

Colorful Battle Ax B650m-E Pro Vs Asus Prime B650m-R

İncehesapta bu iki anakartın sitedeki normal fiyatları arasında 150TL fark var ve 150Tl daha ucuz olan anakart Asus B650m-r. Buraya kadar sorun yok fakat OEM paketlerde örneğin "Battal" paketinde anakartı özelleştirmek istersen colorful'un anakartının Asus'un b650m-r anakartından 1300 TL daha...
  7. zaniolo

Çözüldü✓ İncehesaptan Aldığım Freedom Kasaya Monitör Tavsiyesi

Bilgisayar almayı düşünüyorum fakat Bilgisayarlar hakkında yalnızca son 2-3 günde baktığım kadar çok az bilgiye sahibim ve izlediğim YouTube videolarından gördüğüm kadarıyla sistem almadan önce Forumdaki bilgi sahibi kişilerden yorum ve fikir almak önemliymiş Ben incehesapta bulunan mortar...
Geri