Arama sonuçları: *

• Users: sasuruto
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım 4k OLED Monitör Seçimi, Doğru Mu Yaptım Yanlış mı?

Bundan tam 1 ay önce MSI 31.5" MAG 321UP QD-OLED X24 modelini 46.000tl ye 5 taksit olarak almıştım fakat tasarımla uğraştığım için forumdaki arkadaşlar oled almamam gerektiğini mini led e yönelmem gerektiğini söylemişti. Bende etkilenerek siparişimi iptal etmiştim. Almak istediğim mini led...
  2. S

Yardım Asus Rog Ryujın Iıı 360 Extreme Hazır Termal Macunu İyi mi? Termal Macun Önerisi

Merhaba arkadaşlar İntel ultra 7 270k plus işlemcim için ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME sıvı soğutucu aldım. Bu modelde hali hazırda termal macun sürülü bir şekilde geliyormuş. Sizce bu termal macun iş görür mü? Yoksa silip farklı termal macun mu kullanmalıyım? ve Termal macun...
  3. S

Cpu Paketleme Sorunu

İncehesap üzerinden Intel 270K Plus işlemci satın aldım. Özellikle özenli paketleme yapılmasını rica etmeme rağmen yine garip bir paketleme ile gönderilmiş. Daha önceki siparişimde de Intel işlemciyi AMD’nin plastik işlemci koruyucusuna koyup göndermişlerdi. Bu sefer aynı durum yaşanmasın diye...
  4. S

Yardım Asus Anakart Son Harfleri Ne Anlama Geliyor?

İntel ultra 7 plus işlemcim için ASUS ROG STRIX Z890-F anakart aldım fakat sonra H modeli olduğunu da gördüm ve aklım karıştı. Türkiye de ve global de F daha pahalı ama özelliklerde H daha mı iyi anlayamadım. Asuslar da Sonlara gelen H, F ekleri ne anlama geliyor. E nin daha üst segment...
  5. S

Asus Rog Strıx Z890 H mi F mi?

Az önce intel ultra 7 plus işlemcim için ASUS ROG STRIX Z890-F anakart aldım fakat sonra H modeli olduğunu da gördüm ve aklım karıştı. Türkiye de ve global de F daha pahalı duruyor ama özelliklerde H daha mı iyi anlamadım. Bu Asuslar da Sonlara gelen H, F ekleri ne anlama geliyor. E nin daha...
  6. S

Amd Ryzen 9 Vs Intel Ultra 7: Hangisini Seçmeli?

RTX 5080 alıcam, Photoshop, Blender, Premiere Pro gibi edit programları kullanıyorum. AMD Ryzen 9 9950x alma planım vardı ama arkadaşlar İntel Ultra 7 270K Plus işlemci daha iyi olduğunu söylüyorlar. Sizce hangisini tercih etmeliyim veya bunlardan daha iyi olur dediğiniz cpu var mıdır?
  7. S

Rtx 5080 Ekran Kartı Önerisi Yardım Sistem

Merhaba arkadaşlar sistem toplamaya niyetlendim. 5080 Ekran kartı almak istiyorum 3 model arasında kaldım; -INNO3D Nvidia Geforce RTX5080 X3 Oc -INNO3D Nvidia Geforce RTX5080 X3 -GALAX GeForce RTX 5080 EX Gamer 1-Click OC anlamadığım bir konuda çoğu yerde inno3d nin oc olan modeli daha uygun...
Geri