Arama sonuçları: *

• Users: erencm55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

OEM // Monster Td3 Hazır Sistem Alınır mı? 95.500tl 12ay Taksit

https://www.monsternotebook.com.tr/monster-tulpar-td3-v1-1-3-masaustu-oyun-bilgisayari-siyah/ en cezbeden şey 12 ay taksit olması. sizce alınır mı?
  2. E

Monitör Seçmeme Yardımcı Olun

Bütçem 9 taksit için 25k. (Garanti, Finansbank, Hepsiburada Yapıkredi) İçimden geçen kesinlikle OLED ve Miniled ama kaliteli başka bi panel de tercih edilebilir. Genel olarak single oyunlar, hikayeli oyunlar oynarım rekabetçide oynarım ancak sık değil ve prof düzeyde oynamıyorum zaten. Film...
  3. E

Seçtiğim Bileşenler İyi mi?

Selam arkadaşlar. Anladığım bi' iş değil ancak küçük araştırmalarla parça parça bi' sistem topladım. Eğer cuma günü benzer bi' sistemde kampanya olmazsa ya da yakın zamanda kampanyalı bi sistem düşmezse o zamanki şartlara göre parça parça sipariş edeceğim. Topladığım sistemin parça uyumluluğuna...
  4. E

Bilgisayar Toplamak İçin Beklemeli Miyim? Pc Toplamama Yardım Eder Misiniz

Selam arkadaşlar. Bilgisayar almaya karar vereli bikaç hafta oldu sanırsam. Şuana kadar bi' fırsat buldum oda bi' çoğunuzun bildiği itopyanın 6 taksitli 9070xt li OEM sistemiydi ancak ona yetişemedim. Şimdi tek tek sistem toplamak istediğimde daha önce hiç toplamadığım için uyumsuz parça alır...
  5. E

Wifi Lı Anakart mı Wifi Usb Adaptör Mü?

wifili anakartlarla normali arasında 5k civarı bi fark var bu farkı vermek mi mantıklı wifi adaptor almak mı mantıklı? önerdiğiniz wifi adaptörleride yazarsanız sevinirim.
  6. E

Akvaryum Kasa + 9070xt R5 7500f İçin Psu Önerisi

beyler hoşuma giden kasa modeli köşesi şu şekilde olanlar. fanlar ARGB olmalı. mümkünse 7 fanlı kasa ve psu için toplam 7500 bütçe ayırdım
  7. E

Akvaryum Kasa + Psu Önerisi

https://app.hb.biz/gdbTmyZMfEt2 https://app.hb.biz/Pgl67WTV5otp aklımda bunlar var bunlar hakkındaki yorumlsrınızı ve başka tavsiyeniz varsa bekliyorum
  8. E

9070xt / Rtx 5070ti Sistem Önerir Misiniz? (Alacağım Oem İn Stokları Bitti 🥲)

arkadaşlar aslında bi sistem bulmuştum ama üzerine biraz fazla düşündüm sanırsam:( tam sipariş girmek için itopyaya girdiğimde stoklar bitti:( şimdi tekrardan sistem araştıracağım kampanyada olan sistem varsa paylaşabilir misiniz? 6 ay taksit olması şart. 0dan sistem dizdiğim için daha monitör...
  9. E

2k 27" 180hz Üstü Monitör Önerir Misiniz

min fiyatla bu özelliklerde pişman etmeyecek monitör önerir misiniz
  10. E

9070xt + R5 7500x3d 63k İçin İyi mi?

-3.640 tl r5 7500f var
  11. E

Rtx 5070 mi Rx9070xt mi

iki üründe hemen hemen aynı paralara geliyor sizce 9070xt mi rtx5070 mi? saf güç olarak tabii ki 9070xt daha iyi ancak fg/mfg devreye girince kağıtta 5070 daha güzel fps değerleri veriyor
  12. E

60k Bu Sistem İyi mi? ?

Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar. Şunu söylemek isterim ki ilk bilgisayarım olacak ve pc toplama hakkındaki bilgim sadece 3-4 günlük. Bu sistemi komple yapay zeka yardımıyla topladım. Sizce fiyatı çok mu? daha uyguna şunu alabilirdin ya da şunun yerine şunu almalısın dediğiniz neler var
  13. E

2k Oyun İçin Ddr5 Önemli mi?

arkadaşlar bilgisayar toplama konusunda 0 bilgim var ve istediğim şey 2kda oyunları akıcı oynamak bütçem fazla yok 55k civarı monitör dahil bi bütçem var diyebiliriz. Bütçem az olduğu için ddr4 sistem toplamayı düşünüyorum ama genelde ileride sistemi güncellersem ddr5 sistemin önü açık olduğu...
  14. E

Ilk Defa Bilgisayar Alacağım Oem Pc Önerir Misiniz

Bunlardan mantıklı gelen hangisi arkadaşlar? Daha iyi önerilerinizide bekliyorum. 6 Ay peşin taksit olması şart. https://www.itopya.com/daarcintelcoreultra5225fintelarcb58012gb16gbddr5500gbnvmem2ssdoempaket_h33442...
  15. E

Çözüldü✓ İlk Defa Bilgisayar Toplayacağım. Bilgim 0

Öncelikle selamlar hepinize. Arkadaşlar, çocukluk hayalim olan bilgisayarı sonunda toplamaya karar verdim :) Ancak bu konudaki bilgi ve deneyimim SIFIR. İhtiyacım olan parçalar nelerdir bilmiyorum ve ne aşırısı olsun ne de yetersiz olsun tam F/P olsun istiyorum bundan dolayı bilginize ve...
Geri