Arama sonuçları: *

• Users: Yağız.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Migros 2 Al 1 Money İade Bisküvi Kek Gofret ve Daha Fazlası

Aşağıdaki ürün gruplarında da geçerli Enerji içeceği Labne Ağız bakim Paketli salam ve sosis Tuvalet kağıdı Züccaciye
  2. Y

Yks Yerleştirmeler Açıklandı!

Hadi hayırlı olsun herkese Bu sene sıralamalar çok kaymış yerlesemeyen çok var diyorlar
  3. Y

Bisiklet Lastiği

CST C1920 Platinum Protector veya Schwalbe CX Comp arasında kaldım cst kalın zırhlı ve patlaması zor ama iki kat daha ağır şehir bisikletine takacağım sizce hangisi alınmalı 700 38 ölçüsünde 1000 TL civarı lastik önerilerinize de acigim Butce az biliyorum ama bisiklet zaten 15k falan gidip 2,5k...
  4. Y

Deji Bataryalar Nasıldır

iPhone 15 pro için deji batarya alacağım kalitesini bilen, kullanan var mı Döngü sayısını söylemediler ama 1 yıl garantilidir dediler iade sistemi de forumlardaki yorumlara göre güzel duruyor
  5. Y

4 Yeni Halka Arz Geldi

-Yanlış bilmiyorsam Vangölü enerji arzı tarihin en büyük arzı olacak fazla talep gelirse diye ek pay da eklemişler :D -Arz büyüklüğü 10 milyardan fazla ve Van, Muş, Bitlis ve Hakkarinin elektrik dağıtımını yapıyormuş -Diğer arzlar görece daha küçük Citlekci ve Teknikanin konsoryum lideri Tera
  6. Y

❌İndirim Bitti! Migros Sızma Zeytinyağı 5lt 990tl

Özellikle moneyler bugün yüzde 50 daha değerli diye paylaştım Halihazırda fiyatlar 1600 2000 arasındayken fiyat güzel geldi ürünün kampanyasiz fiyatı da 1350TL
  7. Y

❌İndirim Bitti! Lenovo Loq 15ırx10 Notebook | Nvıdıa Geforce RTX 5060 45000

https://amzn.eu/d/0894jdW2 Saniyeyle sonuncu acmisiz kapanır konu :D
  8. Y

Bisiklet Lastik Önerisi

Bisiklet Kron tx150 28 jant Buna uyacak iç ve dış lastik önerilerinize acigim
  9. Y

4 Pepsi 330ml 40 TL Migros

Başka çeşitlerde de oluyor Bilemedim hatalı kampanya gibi duruyor 2 kere 2 al 1 öde girilmiş ama sadece limonlu cilekli ve vanilyalida bu hata var sanki stok eritelim demişler
  10. Y

Bisiklet Lastik Değişimi

Lastikler patladığı için Decathlondan 28 btwin şehir bisikleti lastiği ve btwin iç lastik alacağım kullanan varsa kalitesi nasıldır? Çok bilmiyorum o yuzden Decathlondan alayım dedim en azından garantisi sağlam olur diye sizin onereceginiz başka markalar varsa onlara da açığım Kullandığım...
  11. Y

❌İndirim Bitti! 1kg Nutella 200tl

https://app.hb.biz/krTWaXI2jC86 Kuponu uygulayin hepsipara kazancı ile 198TL
  12. Y

❌İndirim Bitti! Kamp Sandelyesi 299tl

Kisiye özel kuponlar ile 249 a kadar düşüyor https://app.hb.biz/8g2W3GmeU5Ah Edit Hepsiburada 600 e çekti :(
  13. Y

90 40 Mouse Pad Önerisi

Kaliteli önerileriniz varsa sevinirim :)
  14. Y

Xbox Pass Nasil İade Edilir

Az önce gamepass aldım bi baktım hiçbir oyun yok asıl oyunlar üst paketteymis. Hiç kullanmadım alalı 20 dakika falan oldu bunu nasıl iade ederim
  15. Y

🔥İndirim Migros Algida 500tl İçin 250tl İndirim + 2 Al 1 İade Atıştırmalıklar

Ek olarak atıştırmalıklarda 2 al 1 iade kampanyası devam ediyor bizim buradaki Migrosda çeşit sayısı dün akşama göre 2 kat artmis stokları yenilemisler Ek olarak gel alda geçerli 1000TL ye 100TL indirim de var aynı anda uygulanabiliyor
  16. Y

🔥İndirim Migros Kek Bisküvi İki Al Biri İade

Şuan çeşit az gibi gözükebilir ama geçen seferde de oldugu gibi stokları genelde sabahları açıyorlar ki insanlar akşamdan bitirmesin
  17. Y

Uygun Minecraft Alım Yeri

750tl civarına geliyor sizce güvenilir midir? Daha önce alan var mı? Yoksa gidip 1200Tl ye kendi sitesinden almak mı mantıklı
  18. Y

Honda Hrv 2023 Vs Reno Astra 2023 Başka Araç Önerilerine De Açığım

Kullanan veyahut deneyimi olan varsa hangisini tercih etmek sizce mantıklı veyahut siz olsanız hangisini alırdınız 2 2,5m arası öneriniz varsa onlar da olur
  19. Y

🔥İndirim Çikolatalarda 4 Al 2 Öde Migros

Bazı bölgelerde stok gözükmüyor market açılınca yenilerler. Gecenki dondurma kampanyasında da stok gözükmüyordu market açılınca yenilediler sanırım akşamdan insanlar bitirmesin diye yapıyorlar. Ek olarak Nutella Yumurta Salça ve kahvelerde 2 al 1 tanesi money iade kampanyası var
  20. Y

1150tl Sistem Toplama 🔥

Abdullah agabeye sağlam rakip geldi 🔥🔥 1150TL ye DDR 3 sistem dizmiş cocuk 😃
Geri