Arama sonuçları: *

1. sloxyisbabobro

SSD Oneisi ve Secimi

1tb yada 2tb bir SSD arıyorum ama FP olarak siz ne önerirsiniz indirimlerden felan kovalarken hangi özelliklerine dikkat etmeliyim SSD bin birde o ayrıntıları soylermisiniz
  2. sloxyisbabobro

Çözüldü✓ 7800x3d Vs 9800x3d Secimi

Hocam uzun süredir bu forumda ve kendim olarak arastirmala ryaoiyorum İnşallah yakında PC Alican işlemci olarak 7800x3d alicaktim ama bütçemi az biraz arttirabilirsem 9800x3d ye değerli genelde valo cs fortnite oynuyorum birde soğutucu onerirmisiniz
  3. sloxyisbabobro

Hava Akışı Güzel Akvaryum Kasa Onerisi

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-rampage-ares-v2-gaming-pc-kasasi-7x120mm-argb-fanli-temperli-cam-atx-mid-tower-oyuncu-kasasi-360mm-sivi-sogutma-siyah-fiyati,1459991027.html Bu tip bir kasa ariyorum gorunus olarak ve hava akışı felan güzel olursa iyi olur fiyat yine bu civarlarda...
  4. sloxyisbabobro

Bizdehesapli ve Pttavm Satıcıları

Bir parça almak istiyorum akakceden en ucuz bizdehesapli diye bir yerden ucuz okdugu çıkıyor guvenilirmidir ilk defa duydum vede PTTavm de dfsbilgisayar guvenilirmi
  5. sloxyisbabobro

9070 XT Fps Değerleri Kaç Olur

PC toplamak istiyorum bir aksilik olmazsa 9070xt ve 7800x3d li bir sistem istiyorum hep FPS oyunları oynucam ama arada hikaye oyunlarıyla kafamı dinlemek istiyorum o yüzden 1080p monitör alsam sıkıntı yasarmiyim birde oyunlar için en doğru FPS test videolarını nerde bulabilirim birde 10-20k...
  6. sloxyisbabobro

Atk A9 Serisi Vs Dragonfly Air Farki

Uzun süredir mouse arıyorum claw grip kullanicisiyim normalde scyrox v8 düşünüyordum bazı sıkıntılari varmış sanırım bende tasarımsal olarak beğendiğim için atk ya baktım bu mouselari claw grip tutuş şekli için kullanabilirmiyim birde Pembe rengi istiyorum o yüzden airden bir tık uzağım o yüzden...
  7. sloxyisbabobro

Oyun Tavsiyesi Hikayeli Oyunlar

Hikayeli oyun tavsiyesi varmii
  8. sloxyisbabobro

Epocden Oyun Almak Mantiklimi

Hocam şimdi oyun Alican ama epicde indirimde epocden almak mantiklimi yoksa steammi aralarında performans kaybı olurmu
  9. sloxyisbabobro

Max 3-5 4 K Mouse Onerisi

Çok konu açtım ama hala kafamda bişey oluşmadı diğer konularda scyrox un sormuştum şimdi ise scyrox dan vazgeçtim gibi scroll sebebiyle neyse bu fiyatlara alınabilecek mouselar nelerdir atk dragonfly Air felan hoşuma gitti ama claw grip olarak kullanıyorum mouse u claw grip e göre mouse...
  10. sloxyisbabobro

Kingston Ram mi Alınır Yoksa Başka Kaliteli Varmi

Başka ramlar de alınır biliyorum fakat Kingston bir sorun cikarsa ilgileniyor diye biliyorum indirimli felan bulmuşken Kingston muadili güzel ram markasi ne var
  11. sloxyisbabobro

Max 2 K Kablosuz Kulaklık Onerisi

Max 2k bütçe uzun kullanımlarda kulağa zarar vermeyecek kulağı iyi kavrayacak oyun için kulaklık istiyorum kablosuz olursa iyi olur
  12. sloxyisbabobro

Scyrox V8 Alınır mı? Bu Fiyata Başka Ne Alinir

Scyrox v8 almayı düşünüyorum tasarım ve tutuş şekli için daha uygun ama hemen hemen her mouseu claw tutuş olarakda tutarsın iyi kötü sizinde başka önerileriniz varmı kullanan arkadaşlar memnunmu driver felan fistan
  13. sloxyisbabobro

9070xt İ Stabil Tutacak Psu Önerisi

9070xt almayı düşünüyorum kartta sıkıntı yaşamamak için hatta her türlü kartta sıkıntı yaşamamak için stabil tutacak bir PSU lazım kaliteli yani ne onerirsiniz bütçe max7-6fln
  14. sloxyisbabobro

Altyapisiz Yere En Mantıklı Cozum

Hocam başlık biraz saçma ama altyapisiz biryerdeyim yapilabilecek en mantıklı intarnet ne olur superbox gibi biseymi yani çünkü buraya altyapı geleceğini de zannetmiyorum azda olsa suanki intarnetimi nasıl az bişey hizlandirabilirim uydu intarneti fln bilgisi olan yardım edebilirmi
  15. sloxyisbabobro

İkinci El Mouse Alınır mı? ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hocam ikinci el mouse almayı düşünüyorum sizce Alınır mı? kfg harici başka nelere dikkat edilmeli satıcıya neleri sormaliyim bir arkadaş ikinci elde bilgisi(klavye bilgisini görmüştüm mouse varsa blm) vardı ismini hatirlayamadim o yüzden etiketliyemeyecegim başka bilgisi olan varmı
  16. sloxyisbabobro

Mad60 He Klavye Alınır mı? Klavye Onerisi

İyi bayramlar, klavye bakıyodum mad60he yi gördüm wraithde birde birkaç yerde tavsiye edildi sizce Alınır mı? alırsam limited versiyonunu alicam ama stokda yok gelirmi bilmiyorum sizce gelirmi bide klavyenin ayak yükseltici felan yok Alınır mı? kararsızım yada öneriniz varmı bu fiyatlara
  17. sloxyisbabobro

Max 50k Laptop Onerisi

Bir arkadaşa laptop bakıyoruz Max 50k bütçesi var daha uygun olursa tabiiki daha iyi olur hem okul için hemde arada oyun oynamak için bir laptop bakıyor kafeye felan gittiğinde az ses çıkarırsa iyi olur ders calisirken
  18. sloxyisbabobro

Çözüldü✓ RX 9070xt Alınır mı? Aklıma Takildi

Öncelikle iyi bayramlar tabiiki alınır tarafindayim bende özellikle sadece amaç oyunda ama böyle komik bir başlığın sebebi AMD ekran kartı hiç kullanmamam ve etrafı daki insanların AMD alınmaz dedikleri için amacım sadece oyun oynamak ve güçlü performans elde etmek sanırım bütün sorunlarını yeni...
  19. sloxyisbabobro

2k Klavye Onerisi Lazim

2k klavye onerisi lazim tasarimi güzel bişey olursa güzel olur yüzde altmış civarı bir klavye olursada iyi olur RGB yazılım felan olursa iyi olur
  20. sloxyisbabobro

Akakçedeki Magazalaran Alisveris Yapilirmi

Hepinize iyi bayramlar öncelikle, Akakceden sistem vesayere toplarken fiyatlara bakıyordum ama hiç alışveriş yapmadığım sinerji pckolik n11 pttavm felan en ucuzu orda oluyo hiç almadım orlardan güvenilir mi mesela Hepsiburada sistem parçası almak bana güvenilir gelmiyor ama satıcısı bazen...
Geri