Arama sonuçları: *

1. sloxyisbabobro

Okul İçin Laptop Onerisi

Birisi için bakıyorum da 30-40 arasına ne gelir bilgisayar programcılığı okuyacak o yüzden laptop daha çok işini görür
  2. sloxyisbabobro

Üniversite Laptop Önerisi

Bir tanıdık için soruyorum araştırmam istendi aktif olarak bilgisayar kullanacak bir bölüm o yüzden çok pahalı bişey olmasın ama hızlı bişey olsun idea pad Lee felanda olabilir ama bir oyuncu laptopmu daha çok iş görür derseniz ders için önerebilir siniz yani en uygun kaça gelir bı fiyat listesi...
  3. sloxyisbabobro

9800x3d Bu Fiyata Güncel Olarak Alınır mı?

Sadece fps oyunları için bir sistem almayı planlıyorum 9800x3d almak istiyorum ama bu fiyata güncel olarak Alınır mı? akakcede 22k ya yakın fiyatı var indirimlerle felan düştüğü oluyomu yoksa alinabilecek bir fiyatmi AMD Nvidia fark etmez fps oyunlarında bunu beslicek en ucuz ekran kartı hangisidir
  4. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

En sevdiğiniz içecek ne yaz aylarinda en çok ne içiyorsunuz yaza özel çıkan ürünlerden en iyisi hangisi sizce sıkıntıdan açtım konuu
  5. sloxyisbabobro

Güncel Piyasa ile Ne Toplanir

Bayadir piyasayı takip etmiyorum bende bilen arkadaşlar takip eden arkadaslar vardır diye az çok bilgi almak için böyle bir konu açtım biraz eksik bir konu olabilir ama yenisini açarım toplama yapacağım zaman her neyse 7800x3d li yada 9800x3dli sadece FPS pyunlari oynanacak ve yüksek FPS almak...
  6. sloxyisbabobro

Çözüldü✓ 5070ti Li Sistem Kaça Mâl Olur

5070ti ve 9800x3d li bir sistem kaça mal olur ben aslında topladigim zaman 9070xt ile toplamıştır ve 120 gibi bir rakam çıkmıştı ama 100k ya 5070ti 7800x3d li sistem toplarsın dediler o mantığa göre 120kya 9800x3d li toplanır
  7. sloxyisbabobro

Alışveriş Uygulamaları Kupon Kodu Varmı Teknolojik

Hocam Amazon Trendyol gibi yerlerde Upon kodu varmı teknolik olarak yada bilgisayar çevre birimleri
  8. sloxyisbabobro

Akvaryum Kasa Onerisi Psusuz

Max 4k civarları felan bir kasa ariyorum daha uyguna varsa oda olur hava akışı güzel olsun psusuz alacağım çünkü Pauli olan modellerin osusu iyi olmuyor pek renk tercihim siyah
  9. sloxyisbabobro

Ronaldo Gol Attı

Geldiya geldi işte adam
  10. sloxyisbabobro

Dfs Bilgisayar Guvenilirmi Alınır mı?

Bir donanim parçası alacağım zaman akakceden bakıyorum ve amozon n11 gibi yerlerde hep dfs bilgisayarı felan görüyorum guvenilirmi alan varsa yazabilirmi
  11. sloxyisbabobro

Oyunda Hesap Almakmi Hesap Dizmekmi

Hocam oyunlarda hesap satan siteler var ve satıcılar var hesap almak istiyorum sonra saticilarin guvenirleri lazım adam çok satış yapmış ama bir oyundan o kadar hesap bir insanın nasıl oluyor ya oda satın almış yada çalıntı büyük ihtimal çalıntı olduğu için pek güvenilir gelmiyor direk şahıstan...
  12. sloxyisbabobro

32 GB Ram Önerisi Tek Olursa Daha İyi Olur

İyi aksamlar yakın zamanda PC toplamak istiyorum tek adet 32gb ram arıyorum en FP ne alınabilir bu arada yks tayfa geçmiş olsun basarilar
  13. sloxyisbabobro

SSD Oneisi ve Secimi

1tb yada 2tb bir SSD arıyorum ama FP olarak siz ne önerirsiniz indirimlerden felan kovalarken hangi özelliklerine dikkat etmeliyim SSD bin birde o ayrıntıları soylermisiniz
  14. sloxyisbabobro

Çözüldü✓ 7800x3d Vs 9800x3d Secimi

Hocam uzun süredir bu forumda ve kendim olarak arastirmala ryaoiyorum İnşallah yakında PC Alican işlemci olarak 7800x3d alicaktim ama bütçemi az biraz arttirabilirsem 9800x3d ye değerli genelde valo cs fortnite oynuyorum birde soğutucu onerirmisiniz
  15. sloxyisbabobro

Hava Akışı Güzel Akvaryum Kasa Onerisi

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-rampage-ares-v2-gaming-pc-kasasi-7x120mm-argb-fanli-temperli-cam-atx-mid-tower-oyuncu-kasasi-360mm-sivi-sogutma-siyah-fiyati,1459991027.html Bu tip bir kasa ariyorum gorunus olarak ve hava akışı felan güzel olursa iyi olur fiyat yine bu civarlarda...
  16. sloxyisbabobro

Bizdehesapli ve Pttavm Satıcıları

Bir parça almak istiyorum akakceden en ucuz bizdehesapli diye bir yerden ucuz okdugu çıkıyor guvenilirmidir ilk defa duydum vede PTTavm de dfsbilgisayar guvenilirmi
  17. sloxyisbabobro

9070 XT Fps Değerleri Kaç Olur

PC toplamak istiyorum bir aksilik olmazsa 9070xt ve 7800x3d li bir sistem istiyorum hep FPS oyunları oynucam ama arada hikaye oyunlarıyla kafamı dinlemek istiyorum o yüzden 1080p monitör alsam sıkıntı yasarmiyim birde oyunlar için en doğru FPS test videolarını nerde bulabilirim birde 10-20k...
  18. sloxyisbabobro

Atk A9 Serisi Vs Dragonfly Air Farki

Uzun süredir mouse arıyorum claw grip kullanicisiyim normalde scyrox v8 düşünüyordum bazı sıkıntılari varmış sanırım bende tasarımsal olarak beğendiğim için atk ya baktım bu mouselari claw grip tutuş şekli için kullanabilirmiyim birde Pembe rengi istiyorum o yüzden airden bir tık uzağım o yüzden...
  19. sloxyisbabobro

Oyun Tavsiyesi Hikayeli Oyunlar

Hikayeli oyun tavsiyesi varmii
  20. sloxyisbabobro

Epocden Oyun Almak Mantiklimi

Hocam şimdi oyun Alican ama epicde indirimde epocden almak mantiklimi yoksa steammi aralarında performans kaybı olurmu
Geri