sloxyisbabobro
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
En sevdiğiniz içecek ne yaz aylarinda en çok ne içiyorsunuz yaza özel çıkan ürünlerden en iyisi hangisi sizce sıkıntıdan açtım konuu
Kahve ucuz olanKoladir mesela
Ucuz kahvemi var şuanda dışarda yok belki marketlerde sevdiğin varsa yada kendin yapiyorsanKahve ucuz olan
En sevdiğiniz içecek ne yaz aylarinda en çok ne içiyorsunuz yaza özel çıkan ürünlerden en iyisi hangisi sizce sıkıntıdan açtım konuu
Şunun iki litresi ilaçtır mesela kk
Mangolu versiyonuda seviyorum soğuk çayın limonlu hariç çoğu güzelŞunun iki litresi ilaçtır mesela kk
Jacobs gerçekten daha güzelJacobs + Coffee Mate
Nescafeden felan bence jacobsJacobs gerçekten daha güzel
Jacobs gerçekten daha güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nescafeden felan bence jacobs
Çok kahve tuketmiyorum ama koladada öyle tadını bozdular bence eski aşırı ve aroması yok gibi geliyor bazen içlerinden güzel olanlar denk geliyor bazen de sanırım bakkal yada market ürünleri geldiğinde dışarda tutabiliyorlar Güneş ışığı felan alıyor heralde bazı dolaplarda ışık alan yerde olabiliyor marketlerde ondan kaynaklanan tat bozulmasi oluyor ve nedense kolların kapak rengine göre tat değişikliği olduğunu düşünüyorum yada şuana kadar hep öyle denk geldiBen Nescafe içerdim önceden ve Jacobs'un aroması hoşuma gitmezdi. Sonra Nescafe'ye bir şeyler oldu. Nescafe Gold'un tadı, Nescafe Gold ve Nescafe Classic arasında bir tada dönüştü. Ya marka bozdu ya da saklama koşullarından dolayı bozulan tüm seriler bana denk geldi.
su , kefir , ramazan şerbeti , fıstıklı latteEn sevdiğiniz içecek ne yaz aylarinda en çok ne içiyorsunuz yaza özel çıkan ürünlerden en iyisi hangisi sizce sıkıntıdan açtım konuu