En Sevdiginiz İçecek Ne

sloxyisbabobro

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
En sevdiğiniz içecek ne yaz aylarinda en çok ne içiyorsunuz yaza özel çıkan ürünlerden en iyisi hangisi sizce sıkıntıdan açtım konuu

Kesin bir sey yok kola limonata sari kola meyve suyu vs ne varsa

En sevdiğiniz içecek ne yaz aylarinda en çok ne içiyorsunuz yaza özel çıkan ürünlerden en iyisi hangisi sizce sıkıntıdan açtım konuu
1786719156657.webp
. yok böyle bir içecek fatihcim 😅😅

Jacobs + Coffee Mate

Jacobs gerçekten daha güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nescafeden felan bence jacobs

Ben Nescafe içerdim önceden ve Jacobs'un aroması hoşuma gitmezdi. Sonra Nescafe'ye bir şeyler oldu. Nescafe Gold'un tadı, Nescafe Gold ve Nescafe Classic arasında bir tada dönüştü. Ya marka bozdu ya da saklama koşullarından dolayı bozulan tüm seriler bana denk geldi.

Ben Nescafe içerdim önceden ve Jacobs'un aroması hoşuma gitmezdi. Sonra Nescafe'ye bir şeyler oldu. Nescafe Gold'un tadı, Nescafe Gold ve Nescafe Classic arasında bir tada dönüştü. Ya marka bozdu ya da saklama koşullarından dolayı bozulan tüm seriler bana denk geldi.
Çok kahve tuketmiyorum ama koladada öyle tadını bozdular bence eski aşırı ve aroması yok gibi geliyor bazen içlerinden güzel olanlar denk geliyor bazen de sanırım bakkal yada market ürünleri geldiğinde dışarda tutabiliyorlar Güneş ışığı felan alıyor heralde bazı dolaplarda ışık alan yerde olabiliyor marketlerde ondan kaynaklanan tat bozulmasi oluyor ve nedense kolların kapak rengine göre tat değişikliği olduğunu düşünüyorum yada şuana kadar hep öyle denk geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,636
Üyeler
201,265
Son üye
Muhammed Ali K

Geri