FATALRHYMEX
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Cihaz sağlamsa diablo immortal, özellikle coop çok sarıyor
Cihaz redmi note 11s helio g96. Kaldırır mı sence?Cihaz sağlamsa diablo immortal, özellikle coop çok sarıyor
pvz2 oynuyorum şu anlık pvz2 düz hali değil tabii ki reflorished modu ile oynuyorum oyundaki bütün p2w elementlerini kaldırıp kendine özgü mekanikler ekliyor , mcoc yani marvel şampiyonlar turnuvası var şu anlık ama kesinlikle en sevdiğim mobil oyun wrestling empire dir.Selam gençler, En sevdiğiniz ve en çok oynadığınız mobil oyun hangisi?
Not: Yeni çıkan mobil oyunlarda olabilir.
Yav deme onu demeeeeee
Growtopia ekonomisi en son ölmüştühala eventlerden zarar ediyorum daha dun 6 bgl zarar ettik halloweenden
![]()
2015 ten beri baya bir oyun oynamisimdirda suan mobil pazarda iyi olan ve yeni olan bir oyun kalmadı. Pubg,lol,mlbb,coc hepsini tukettim. Teamfortess ,cod warzone mobile, çin işi mobil tarzı oyunlari da denedim ama uzunca oynanacak bir etkileri yok. Şuan uzun sure oynanacak oyin bulamiyorum resmen.Selam gençler, En sevdiğiniz ve en çok oynadığınız mobil oyun hangisi?
Not: Yeni çıkan mobil oyunlarda olabilir.
Hocam bgl 150 oldu ekonomi bitti 10 dlden alınan rayman 96 bgl oldu 1 ay once 8 bgl olan golden angel 45 50 bgl oldu aşırı saçma 1 hafta önce 42 dlden aldığım astral lion suan 5 bglGrowtopia ekonomisi en son ölmüştü4-5 yıl önce 5-6 tane lgrid farm dünyam vardı
bir ortak arkadaş ile farmlıyorduk sürekli o kadar çok oluyordu ki artık en son kırma dünyası açacaktık ta işte oyunu bıraktım.
ubisoft içinden geçmese oyanırdıGrowtopia
Çok iyi bir oyunu hiç ettiler yazıklar olsun.Hocam bgl 150 oldu ekonomi bitti 10 dlden alınan rayman 96 bgl oldu 1 ay once 8 bgl olan golden angel 45 50 bgl oldu aşırı saçma 1 hafta önce 42 dlden aldığım astral lion suan 5 bgl
Okul bu sene bitti benimde yurtta nerdeyse her mobil oyunu denedim. Şuan bulamıyorum.klasik yurt ta arkadaşlarla pubg mbl 4 kişi