En sevdiğiniz mobil oyun

Selam gençler, En sevdiğiniz ve en çok oynadığınız mobil oyun hangisi?
Not: Yeni çıkan mobil oyunlarda olabilir.
pvz2 oynuyorum şu anlık pvz2 düz hali değil tabii ki reflorished modu ile oynuyorum oyundaki bütün p2w elementlerini kaldırıp kendine özgü mekanikler ekliyor , mcoc yani marvel şampiyonlar turnuvası var şu anlık ama kesinlikle en sevdiğim mobil oyun wrestling empire dir.

😀😀 hala eventlerden zarar ediyorum daha dun 6 bgl zarar ettik halloweenden :(
Growtopia ekonomisi en son ölmüştü :D 4-5 yıl önce 5-6 tane lgrid farm dünyam vardı :D bir ortak arkadaş ile farmlıyorduk sürekli o kadar çok oluyordu ki artık en son kırma dünyası açacaktık ta işte oyunu bıraktım.

Selam gençler, En sevdiğiniz ve en çok oynadığınız mobil oyun hangisi?
Not: Yeni çıkan mobil oyunlarda olabilir.
2015 ten beri baya bir oyun oynamisimdirda suan mobil pazarda iyi olan ve yeni olan bir oyun kalmadı. Pubg,lol,mlbb,coc hepsini tukettim. Teamfortess ,cod warzone mobile, çin işi mobil tarzı oyunlari da denedim ama uzunca oynanacak bir etkileri yok. Şuan uzun sure oynanacak oyin bulamiyorum resmen.

klasik yurt ta arkadaşlarla pubg mbl 4 kişi

Growtopia ekonomisi en son ölmüştü :D 4-5 yıl önce 5-6 tane lgrid farm dünyam vardı :D bir ortak arkadaş ile farmlıyorduk sürekli o kadar çok oluyordu ki artık en son kırma dünyası açacaktık ta işte oyunu bıraktım.
Hocam bgl 150 oldu ekonomi bitti 10 dlden alınan rayman 96 bgl oldu 1 ay once 8 bgl olan golden angel 45 50 bgl oldu aşırı saçma 1 hafta önce 42 dlden aldığım astral lion suan 5 bgl

Critical Ops

Hocam bgl 150 oldu ekonomi bitti 10 dlden alınan rayman 96 bgl oldu 1 ay once 8 bgl olan golden angel 45 50 bgl oldu aşırı saçma 1 hafta önce 42 dlden aldığım astral lion suan 5 bgl
Çok iyi bir oyunu hiç ettiler yazıklar olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,690
Üyeler
183,625
Son üye
ExtAggression
Geri