Oyun oynama hevesinin olmaması

8 yaşındayken evden 5km uzakteki atari solanuna gider jeton atar mortal kombat oynardım. simdi 39 yaşındayım günde en az 1 saat evde oynarim. genelde pes yada pubg. ama bütün AAA oyunları oynarım. herkezi begendigi oyunu bazen ben sevemem.ve oynayamam para verdigim icin zorla bitirdigim oyunlar oldu. :D
bana hitap eden oyunlari oynamasini seviyorum. oyunu mutlu olmak icin degil, mutlu olduğun zaman oyun oynarsın,.bunu unutma.

Uzun süre bırak hocam sonra oynayasın gelir.1 sene kpss ye çalış ondan sonra rahat rahat oynamış olursun hem
Kpss çalışıyorum aslında. Ailem bi işe girmemi bi kpss çalışmamı istiyor.
Aslında oyunlar pek zevk vermiyor galiba uzun bir süre bırakacağım. Belki tekrar dönerim ama hiç o niyette değilim. Şuan sadece türkü dinliyorum.

Selam dostlar,
Yaklaşık olarak 1 senedir filan oynadığım hiçbir pc, mobil oyunlardan hiçbir şekilde zevk alamıyorum. Yeni bir oyun çıksa bile eski hevesim kalmadı.
Not: yaşım 20
Sizce sebebi nedir?
bence bu yaşlarda oyun değil yanındaki muhterem vatandaşlar zevk veriyor

Nasıl yani? Anlamadım biraz daha açabilir misiniz?
oyun oynarken kurulan muhabbetler sizi oyuna daha çok bağlıyor bir kafede yemek sonrası sohbet gibi düşünün sohbet devam ettikçe oyunda eğlenceli geliyor

oyun oynarken kurulan muhabbetler sizi oyuna daha çok bağlıyor bir kafede yemek sonrası sohbet gibi düşünün sohbet devam ettikçe oyunda eğlenceli geliyor
Ben genelde mikrofonu açmam. Biraz daha tek tabanca takılıyorum. Arkadaşlar olursa muhabbet döner. Arkadaşım yok şuan. Okul bıtınce sildim arkadaşları.

Ben genelde mikrofonu açmam. Biraz daha tek tabanca takılıyorum. Arkadaşlar olursa muhabbet döner. Arkadaşım yok şuan. Okul bıtınce sildim arkadaşları.
okul arkadaşları istisnalar haricinde böyledir okuldan sonra hepsi kendi yoluna

Tablet pcm var aslında. Yani sadece gta vice city, 3ü anca kaldırıyor.
Telefon için olsa oynardım da artık zevk vermiyor.
Kısıtlı oyunları oynamak seni sıkan şey olabilir. AA kalitede oyun kaldırsa sıkılmazsın

Aksiyon şart ama o kadar mobil oyun denedim standoff, critical ops filan sarmadı. Pubg 5 senedir hesap değiştirerek oynadım. Kitlesi full arap, küfür eden veletler olunca artık oynamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru. Küçükken zevk veren oyunlar artık zevk vermiyor. Oyun oynamanın faydası bence yok.
Bilgisayar yok mu?

Selam dostlar,
Yaklaşık olarak 1 senedir filan oynadığım hiçbir pc, mobil oyunlardan hiçbir şekilde zevk alamıyorum. Yeni bir oyun çıksa bile eski hevesim kalmadı.
Not: yaşım 20
Sizce sebebi nedir?
valorant başla seri veya cs2 ama valorant daha iyi etki eder türk sunucusunda oyna özellikle sinir sitres ateşe ateşle karşılık ver

Bilgisayar yok mu?
Tablet pcm var içinde windows 8 yüklü dokunmatik. Ama oyun için çok uygun değil. 32 gb hafıza 2 gb ram var. Ekran kartı 32 mb

valorant başla seri veya cs2 ama valorant daha iyi etki eder türk sunucusunda oyna özellikle sinir sitres ateşe ateşle karşılık ver
Bilgisayarım yok, aslında var ama tablet pc. Sarmaz beni öyle oyunlar.

Tablet pcm var içinde windows 8 yüklü dokunmatik. Ama oyun için çok uygun değil. 32 gb hafıza 2 gb ram var. Ekran kartı 32 mb

Bilgisayarım yok, aslında var ama tablet pc. Sarmaz beni öyle oyunlar.
Genshin impact indir kasıl veya supercell oyunları var clash royale veya brawl stars bunlar tabi paraya dayalı oyun ama para yatırmasanda iyi yere gelirsin tabi genshin oynama imkanın varsa bence rahatlatan bir oyun onun dışında hala bi bıkkınlık hissizlik varsa dizi izle yada anime tabi animeye karşı insanlarda ön yargı ne kadar olsada bence başlarsan gayet rahatlatır kafanı dağıtırsın bazen banada oluyor ne oynasam iyi gelmiyor oyun dışı kafa dağıtmak için başka bir şeye yöneliyorum

Genshin impact indir kasıl veya supercell oyunları var clash royale veya brawl stars bunlar tabi paraya dayalı oyun ama para yatırmasanda iyi yere gelirsin tabi genshin oynama imkanın varsa bence rahatlatan bir oyun onun dışında hala bi bıkkınlık hissizlik varsa dizi izle yada anime tabi animeye karşı insanlarda ön yargı ne kadar olsada bence başlarsan gayet rahatlatır kafanı dağıtırsın bazen banada oluyor ne oynasam iyi gelmiyor oyun dışı kafa dağıtmak için başka bir şeye yöneliyorum
Maalesef genshin impact için alanım yok. Cr sinir ediyor, brawl starsın kitlesi hep çocuk.
Görüşün için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,627
Üyeler
186,081
Son üye
Almithira
Geri