Gift Mob Nedir Nasıl Oynanır Nasıl Kazanılır?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

msirinduru

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
1
🎮 Uzun süredir üzerinde çalıştığımız mobil oyun projemiz Gift Mob artık Playstorede hemen indir! 🌾

idle/farm türündeki oyunumuzda, oyuncular kendi çiftliklerini yönetiyor; inek, koyun, domuz ve tavuk gibi hayvanları besleyerek seviye atlatıyor ve üretimlerini artırıyor. Her hayvanın kendine özel üretimi (süt, yün, deri, yumurta) bulunuyor ve oyuncular zamanla çiftliklerini büyütüp daha verimli hale getirebiliyor.

Oyun içerisinde coin ve yem sistemiyle dengeli bir ekonomi yapısı kuruldu. Coin ile marketten yem satın alınabiliyor, hayvanlar beslendikçe üretim kapasitesi artıyor.

Kullanıcılar Kazandıkları coinleri çeşitli hediyeler ile takas edebilmekte isterseniz en sevdiğiniz oyun için pointler alabilir,mağazalar için indirim kuponları alabilir isterseniz ise nakite dönüştürebileceksiniz. 🚀

Çiftliğinizi büyütmek için yeni hayvanlar alabilir, hayvanlarınızı geliştirebilir günlük ödülleri alıp çiftliğinizi güçlendirebilirsiniz. 🙌

Play store üzerinden hemen indirebilir ve bu serüvene katılabilirsiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.giftmob.app

Bir yerden tanıdık geldi

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, lakin bizim burdaki konseptimiz tamamen idle farming kullanıcıdan herhangi bir ücret beklentisi bulunmamakta uygulama geliri tamamen reklam kazançları ile oluşuyor.

Ben bunu biyerden hatırlıyorum ama… şaka bir yana elinize sağlık hocam karşılığını alırsınız umarım

Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Önerilerinizi buradan iletirseniz benim için çok iyi olur

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,862
Üyeler
184,237
Son üye