Arama sonuçları: *

• Users: MG7135
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Aula F75 İçin Keycap Seçimi

Aula f75 kullanıyorum. Kullandığım model bu Keycaplerden sıkıldım ve değiştirmek istiyorum. Aklımda olan birkaç model var 1: https://ulugames.com.tr/products/ulugames-seffaf-keycap-seti?srsltid=AfmBOop70xHQ5Wr_0jfSRTs0nr9MLCoDM87cOfh3_vBlcUdqltpbiKnH Şeffaf tasarımlı olması hoş. Fiyat da...
  2. M

Bu Fiyata Hangi Kulaklık

Mediamarkt da indirimde olan realme buds air 6 pro gördüm. Bu mu yoksa aynı fiyata huawei freebuds 6i mi
  3. M

3k Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Redmi bud 3 lite kullanıyorum. Çok eskidiğini düşündüm. Şuan arada kaldığım modeller cmf buds plus 2 ve huawei freebuds 6i. Benim için bass önemli, frekans aralığı önemli. Anc pek sevemediğim bir şey. Zira q30 kulak üstü kulaklığımda anc açtığımda sanki uzun yolda çukurlu bir yoldaymışım gibi...
  4. M

3k Kulaküstü Kulaklık Önerisi

3k bütçem var. Şuan pc için havit kablolu bir kulaklık kullanıyorum. Zamanında 1k ya almıştım. Müzik film dizi vs. İçin de anker q30 var. Kulak içi de redmi buds 3 lite var. Ancak kabloludan sıkıldığım için öncelikli olarak kablosuz kulaklık arıyorum. N9 ultra baktım ama hem sorunlu dediler hem...
Geri