M

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• M
      MG7135, Aula F75 İçin Keycap Seçimi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kalitesi hakkında emin değilim iyi midir sizce
    • M
      MG7135, Aula F75 İçin Keycap Seçimi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Benimki altta bana bakan tarafta. Bu yüzden problem olmaz galiba
    • M
      MG7135, Klavye kategorisinde Aula F75 İçin Keycap Seçimi başlıklı bir konu açtı.
      Aula f75 kullanıyorum. Kullandığım model bu Keycaplerden sıkıldım ve değiştirmek istiyorum. Aklımda olan birkaç model var 1...
      • 1000039579.webp
      • 1000039583.webp
    • M
      MG7135, Gamepad Önerisinde Bulunabilir Misiniz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://app.hb.biz/ErZQfkoM5qfB Bu bütçenin çok altında. Benim de bir dönem kullandığımdı. Çok bir şey bekleme ama.
    • M
      MG7135, Gamepad Önerisinde Bulunabilir Misiniz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bildiğim kadarıyla forza horizon 6 da split screen yok. Farklı pc den oynayacaksınız da kablosuz gamepad bulabileceğinizi en azından kaliteli kablosuz...
    • M
      MG7135, 5500 Tl'ye Mouse Tavsiyeleri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Şuan bende v6 mavi kullanıyorum:D hoşuma gidiyor baya. Zamanında arada kaldığım 1 model daha vardı. Attack shark r5 ultra sanırsam. Ona bakabilirsin
    • M
      MG7135, 5500 Tl'ye Mouse Tavsiyeleri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Marka takıntın yoksa 3k ya falan scyrox v6 var paw 3950 ve 8k hz sunuyor ona bakabilirsin (plam grip için v6, diğer türler için v8 modeli daha iyi)
    • M
      MG7135, Öneri 600-900tl Mousepad Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kare mi yoksa 90x40 gibi mi istiyorsun
    • M
      MG7135, Bu Fiyata Hangi Kulaklık başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben realme ye bulaşmayı pek düşünmüyorum. En azından daha güvenilir daha kaliteli olsun huawei almayı düşünüyorum %80 şuan
    • M
      3-4 gündür epeydir karşılaştırıyorum zaten :D huawei in 14hz 40khz olması güzel geldi. Realme çift sürücülü ama bağlantı sorunu var galiba. Sorun çıkmasın...
    • M
      MG7135, Scyrox V6 Hz Hakkında başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aynı mouse bende de var ben sabit 8k hz de kullanıyorum ama. İşlemcinizi çok zorlamıyorsa 8k hz dener misiniz?
    • M
      Attıklarınızdan en mantıklısı hangisi hocam? 4k olan bana çok bu arada :D
    • M
      MG7135, Klavye Önerisi (Min 75 Boyutta) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende aula f75 seiya switch var sesi çok hoş valo ve cs için kullanıyordum çok ta memnunum. İstersen farklı switch seçenekleri de var(daha fazla tuş...
    • M
      MG7135, Kulaklık, Mikrofon kategorisinde Bu Fiyata Hangi Kulaklık başlıklı bir konu açtı.
      Mediamarkt da indirimde olan realme buds air 6 pro gördüm. Bu mu yoksa aynı fiyata huawei freebuds 6i mi
      • 1000039387.webp
    • M
      MG7135, 3k Kulak İçi Kulaklık Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      IEM kablolu olduğundan maalesef istemiyorum. Dediğine baktım ama sürücü 10mm. Bir de yorumlarına baktım onlar da ortalama demiş kulaklığa. Yine de bir...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,883
Üyeler
196,842
Son üye
abdllherdm
Geri