Arama sonuçları: *

• Users: poputei11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. poputei11

Geri Kalan Sistemime Göre Kasa + Psu Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda kendime sistem alacağım ve tek tek parçaların marka modellerini karar veriyorum. Aşağıda ki ürünlerin tek tek marka ve modellerine karar verdim bir tek Kasa + PSU kaldı. Sizce bu sisteme nasıl bir şeyler yakışır? Yaklaşık ikisi için maks 10k bir bütçem var. Bu...
  2. poputei11

RTX 5060tı 16gb Vs RX 9060 XT

Arkadaşlar hangi ekran kartı oyun için daha mantıklıdır? İşlemci 7800x3d olcak. İki ekran kartının oyun videolarını izledim 5060ti ya eşit ya daha fazla FPS veriyor ama 9060 xt bizim ülkemizde daha ucuz. Hangisi daha mantıklı olur hem fiyat hem performans kıyaslandığında?
  3. poputei11

İki Kulaklık Arasında Kaldım

Bütçe 1300-2000TL arası. Genel olarak aşırı bir model yok zaten bu bütçede. Genel amacım oyun oynayacağımdan iyi bir ses sistemi sunması. Ek olarak mikrofonu güzel ve net olsun ekstra bir şey istemiyorum. Ben bu iki ürün arasında kaldım sizce hangisi. Birisi forumlarda çok övülüyor, diğeri ise...
  4. poputei11

Fitness İçin Tavsiyelere İhtiyacım Var.

Arkadaşlar merhaba normalde yüzücülük yapıyordum. Fakat 1 yıl önce ağır bir apandist ameliyatı geçirdim ve artık dokturum yavaş yavaş form alabilirsin dedi. Bende 3 ay içinde olabildiğince forma, vücudum şekle bürünmesi lazım. Sizden isteğim daha önceden hiç fitnessa gitmedim. Bu konuda yeni...
  5. poputei11

RX 9070 XT ve RTX 5070 İçin Marka Önerisi

Arkadaşlar merhaba bu ekran kartı için ayrı ayrı olarak hangi markaları önerirsiniz? Şu marka böyle, şu marka şöyle, bu markanın kroniği var gibi anlatarak söylerseniz çok sevinirim. Markalar konusunda çok bir bilgim yok.
  6. poputei11

RTX 2060'lı Sistem Kaç TL Eder?

Arkadaşlar merhaba parçalar ektedir: AMD R5 3600 + kule tipi soğutucu GIGABYTE RTX 2060 6GB B450M S2H ANAKART CORSAIR VENGEANCE 2X8GB 3200 MHZ RAM WESTERN DIGITAL BLUE SN550 3.0 500GB M.2 SSD (%94 sağlık durumu) CORSAIR CARBIDE SPEC-DELTA KASA + 550W PSU Bunlardan bağımsız olarak 2-3 ölü...
  7. poputei11

Steelseries Rival 3 Mouse'a Mousepad Önerisi

Arkadaşlar merhaba Steelseries Rival 3 mouse var. Benim kullandığım mousepadde çok iyi kaymıyor. Yani oyun falan oynarken 30cm sola kaydırıyorsam sadece 3 4 cm kayıyor yana. Bende mousepadi kaldırdım düz masada denedim düzeldi, yağ gibi akıyor. Bu sorunun aynısından yaşayan var mı? Neredeyse...
  8. poputei11

Mouse Sensörü Bozuk Tamiri Yapılabilir mi?

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 7 8 ay önce aile evine steelseries rival 3 siparişi vermiştim, eski bilgisayarım için dursun kenarda köşede diye. Daha bayramda gelebildim aile evine ve mouse kullanmaya başladım. Youtube,google,masaüstü gibi yerlerde herhangi bir sorunu yok gayet normal bir mouse...
  9. poputei11

Rust İçin Bütçe Bütçe Pc Tavsiyesi İstiyorum

Arkadaşlar merhaba sadece Rust oynanacak o yüzden işlemcinin ana parçası olmasını istiyorum. 3D işlemciler Rust'ta çok iyi bildiğiniz gibi aslında 9800x3D istiyordum fakat daha ucuz olduğu için 7800x3D karar verdim. Dediğim gibi bu işlemcinin etrafında bir sistem dizmek istiyorum. RAM'lerinde 32...
  10. poputei11

Tek Tek Parçaları Almak mı Yoksa Direkt OEM Sistem Almak mı?

Arkadaşlar merhaba en son 2021 de sistem toplamıştım o zamandan beri bu bilgisayar dünyasından gram haberim yok. Piyasa nasıldır, fiyatlar nedir, hiç bir bilgim yok. Tekrardan yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ama daha şimdi değil bu yılın sonuna doğru daha. Bende o zamana kadar biraz daha...
  11. poputei11

Ryzen 7 7800x3d'li Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşlar merhaba sadece Rust oynayacağım ve bu yüzden işlemciye öncelik vermeye çalışıyorum. Genel olarak Ryzen 7 7800x3D, 2x16 GB RAM'li bir sistem kuruyorum. Amacım 150-200 FPS almak ve belirli bir bütçem yok yani bu FPS değerlerini alabileceğim ama çok da abartamayacağım bir sistem çıksın...
Geri