Dostum ben senin bi önceki konunu da öneri de bulunmuştum, madem farklı bir özellikte istiyorsun bunu en iyi sağlayan PS5 dualsense almalısın bir üstü daha yok.
listelediğim x870 anakartlar takip et hocam hepsi birbirinden güzel. dediğim fiyat aralıklarını gördü hepsi. indirim gördüğün an yapıştır. aorus elite...
colorful b650 modeli benim için daha mantıklı gibi hocam. wifi desteğine gerek yok zaten, b650 modellerinden birini düşünüyordum zaten şuan tam emin oldum...
Hocam konudan alakasız ama 7800x3d ve 9070xt 6000mhz cl30 2x16gb ramli bir sisteme ne önerirsiniz anakart olarak öyle anakarta aman aman bir bütçem yok...
5060tı bence fiyatını haketmiyor ama bütçe varsa ve kafam rahat olsun diyorsanız alın. 9060xt kullanan biri olarak1-2 ayda bir driver çöküyor onun dışında...
Ben şu an tek tek toplamaya göre hazır sistem uyguna bulunduğu taktirde hazır sistem derim
Örnek vereyim
Bu gün tek tek ürünleri topladın diyelim
60k...
Şuan halihazırda bir parçam bile yok. Tek tek hangi markanın hangi modelini alacağım ona karar veriyorum. Forumda 1 haftadır takılıyorum sürekli anlık...
Rust oynayacağım dostum ekran kartımın çok da yüksek bir model olmasına gerek yok. Bütçe olsa şüphesiz alırım da zaten işlemci bazlı oyun oynayacağım için...
Arkadaşlar hangi ekran kartı oyun için daha mantıklıdır? İşlemci 7800x3d olcak. İki ekran kartının oyun videolarını izledim 5060ti ya eşit ya daha fazla FPS...
Dershanedeki çoğu hoca, hoca bile değil ya. Atanamamış, onun bunun tanıdığı olan boş tipler. Bu arada gidin yönetime şikayet edin. Burası devlet okulu, lise...
Arkadaşlar merhaba normalde yüzücülük yapıyordum. Fakat 1 yıl önce ağır bir apandist ameliyatı geçirdim ve artık dokturum yavaş yavaş form alabilirsin dedi...
Dostum benim için Molina savunmanın güvenliği değil daha çok sistem oyuncusu. Molina dediğin adam zaten aslında yarı kanat yarı bek. Scaloni zaten bu adamı...