poputei11 isimli üyenin son içerikleri

1. poputei11

Genetikleri Kabullenmek

Bir insanın olgunlaşmasının en büyük sebeplerinden biri de genetikleri kabullenmektir, tecrübeyle sabit.
  2. poputei11

Gta 6 80$ Olacak!

bos buzdolabi resmi
  3. poputei11

İsmail Kartal Fenerbahçenin Yeni Teknik Direktörü Oldu

bazı çiçekler bazı yerlerde açamadı...
  4. poputei11

Messi’Nin Hattrick Yapması

Birisi adam tek maçta 3 gol atmış Türkiye dünya kupası boyunca 3 gol atamaz demiş osssurduk yalan yok
  5. poputei11

11.Sınıf İçin Tavsiye

Yani bu çalışma saatine, kişinin anlama, kavrama kabiliyetine göre falan çok değişir. Ben kendimi baz alarak konuşacaksam hayır mümkün değil. Zaten Haziranın bitmesine çok da bi şey kalmamış. Günde kaç saat çalışacağın da sana kalmış bir şey, ben senin müsaitliğini bilemem. Ama bir şeylerin...
  6. poputei11

Agalar Neden Şu Kızlar Her Önüne Gelenle İlişki Yaşıyor?

fenasal rage bait işi ya burası konun acilis amacindan belli zaten
  7. poputei11

Dostum biz sana konunun başlığının sebebini söyledik, sen hala yok ben o tarz kızlarla evlenmem cart curt. Anlıyorum ortamınızda böyle tipleri istemeyebilirsiniz bu gayet normal ama senin parkta milletin arasındaki cinsel ilişkiyi gelip de burda konu olarak açman saçma hala burda kendine ait...
  8. poputei11

Ingilizce mi Geliştirmek İçin Rehber

hemen gidiyosun bu attigim videodaki her seyi harfi harfine yapiyorsun ne eksik ne fazla. 2 yil önce zamaninda bende bu videoyla basladim benim biraz temelimde vardi ama suan sertifikali b2 ingilizcem var baska hic bir sey yapmana gerek yok.
  9. poputei11

sen alırken ekspertiz raporu yaparsan her şey zaten gönlünce olur reis
  10. poputei11

valla senden daha erkek olduguma yemin edebilirim ya böyle seyleri bu tarz durumlarla karar verme üzerler seni
  11. poputei11

11.Sınıf İçin Tavsiye

yazin maks 2 saat falandı ekimden sonra falan mezun senem oldugu icin sabah kütüphaneye gidiyordum sabah 11den aksam 8 e kadar dinlene dinlene calisiyordum aksam 8 den sonra da kari kiz es dost kafa dagitiyodum baya sosyal bir sekilde bu netleri yapmistim öyle hamam böcegi gibi evden 1 ay cikma...
  12. poputei11

reis senin haftada çimen dokunma sayını arttırıyorum en az 3 doz yapalım onu
  13. poputei11

11.Sınıf İçin Tavsiye

Dostum bende 2024 de 60k yapmış biri olarak söylüyorum, yazın TYT mat ilk 12 konu bitir + problemleri bitir. Geometri de üçgenleri bitir. Türkçe de paragraf ve dil bilgisi konusunda kendini geliştir her sabah düzenli paragraf testleri at, fende ise bir dersi bitir tavsiyem fizik yeterli olur...
  14. poputei11

Acil Yardım Edin Ailemi Nasıl İkna Edicem

Kahvaltı da bir şey oldu mu, nasıl evin ortamı?
  15. poputei11

Kaç Adet Kuzeniniz Var

Sen kaç yaşındasın?
Geri